/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Vi spår: Det her bliver de 10 største film i 2021

Vi spår: Det her bliver de 10 største film i 2021

Vores bud på næste års bedst sælgende biograftitler

Stem op!
116
Stem ned!
0
(reset)

2020 var et mærkeligt biografår præget af restriktioner, udskudte eller fjernede filmpremierer og nedlukninger. Så nu er tiden kommet til at se frem mod 2021.

Heldigvis lader det til at blive et kanon filmår, hvis coronaen slipper sit tag i især USA og Europa.

Der venter bl.a. masser af de mest ikoniske franchises, der spænder over alt fra superhelte til gule medhjælpere, adrenalin-bøffer og danske kriminalkommissærer, hvilket bestemt har potentiale til et biografmæssigt comeback af de helt store.

Her følger vores bud på næste års 10 bedst sælgende film i de danske biografer:1. BOND 25: NO TIME TO DIE
Vi prøver igen. Sidste år havde vi også placeret James Bonds seneste mission på 1. pladsen, men agent 007 mistede sin dræberlicens pga. pandemien. Daniel Craig spiller for sidste gang agent 007, der står over for en ny fjende i skikkelse af Oscar-vinderen Rami Malek, ligesom danske David Dencik har en rolle filmen. Meget skal gå galt, hvis ikke 'No Time to Die' bliver årets største succes i biografen… 

2. TERNET NINJA 2
…medmindre en besat dukke med ninja-skills gør! Anders Matthesen følger nemlig op på 2018’s kæmpesucces Ternet Ninja. Animationsfilmen solgte over 900.000 billetter i de danske biografer, så forventningerne til efterfølgeren er tårnhøje. Forvent masser af jokes og noget på hjerte, som vi kender det fra Andens gakkede universer.3. MARCO EFFEKTEN
Siden Kvinden i buret fik premiere i 2013 har Afdeling Q-filmene været nogle af årtiets største biografsucceser. Med den femte film i serien over Jussi Adler-Olsens barske krimibøger gives rollerne som vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad videre til nye kræfter i form af Ulrich Thomsen og Zaki Youssef - denne gang fra Under sandet-instruktøren Martin Zandvliet.

4. MARGRETE DEN FØRSTE
Trine Dyrholm er god i alt, hvad hun laver, og når hun så samtidig skal spille titelrollen som Danmarks første kvindelige regent i et stort opsat historisk drama, bør en succes være i hus. Filmen foregår i 1402, hvor Danmark, Sverige og Norge er samlet i en stærk union, men hvor fjenderne står i kø for at underminere fællesskabet, og hvor en konspiration står til at få katastrofale konsekvenser for dronningen. Filmen er en åbenlys kandidat til at åbne sæson 2021-22 af Biografklub Danmark.

5. HVIDSTENGRUPPEN 2: DE EFTERLADTE
Der bliver kamp om pladserne som årets største danske film, og nr. 2 til 5 her på listen kan let byttes rundt. Hvidstengruppen blev med 750.000 billetter et massivt hit i biograferne i 2012. Producenten Regner Grasten er i år tilbage med en ny historie om tiden efter den første film og om, hvad der skete med døtrene Tulle og Gerda, som blev fængslet i Tyskland. Døtrene må nu kæmpe for at overleve krigens sidste år, da Hitler giver ordrer til, at samtlige udenlandske fanger skal henrettes.

6. MINIONS 2: HISTORIEN OM GRU
Banana! Den første Minions-film solgte 445.000 billetter i 2015, så de gule medhjælpere fra Grusomme mig-filmene er kommet for at blive. Denne gang går animationseventyret bag om historien om deres mester Gru - det er ham, vi kender som superskurken med hjertet på rette sted.7. RAYA OG DEN SIDSTE DRAGE
Næste gang, Disney udsender en animationsfilm i biografen, bliver sandsynligvis til marts, hvor ’Raya og den sidste drage’ får premiere. Fantasy-filmen handler om den ensomme kriger Raya fra riget Kumandra, der slår sig sammen med en gruppe udskud i sin søgen efter at finde den sidste drage og bringe lys og harmoni tilbage til deres verden. Filmens instruktører har tidligere arbejdet på animationsfilm som Frost, Zootropolis og Big Hero 6.

8. FAST & FURIOUS 9
Filmverdens mest fartglade familie er tilbage! Få serier har vist deres slidstyrke som Fast & Furious, der bare bliver ved med at bibeholde dens popularitet. Denne gang bliver Vin Diesel og co. udfordret af et nyt bad-ass muskelbundt i form af John Cena. Mere ved vi ikke om plottet, men det er også lige meget: Vi ved, at der kommer til at være hurtige biler, eksplosioner og umulige stunts. Seriens ottende kapitel var dog et lille skridt ned ad bakke for franchisen, men filmen solgte stadig 265.000 billetter herhjemme.

9. SPIDER-MAN 3
Superheltefilmene vender heldigvis tilbage efter et usædvanligt fravær i 2020. Den tredje film i den nye serie om Edderkoppen kan godt gå hen og blive den bedst sælgende i franchisen siden den originale trilogi, for siden Tom Holland kom til som Peter Parker, er populariteten bare steget og steget. ’Spider-Man 3’ forener denne gang Holland med de to tidligere skuespillere, Tobey Maguire og Andrew Garfield, mens også skurke fra tidligere film tilslutter sig for at gøre livet surt for helten - eller heltene. Alt tyder på det ultimative Edderkoppe-brag.10. DUNE
Science fiction-romanen der inspirerede alt fra Star Wars til 'Game of Thrones'. Frank Herberts indflydelsesrige værk er altid blevet kaldt umulig at filmatisere. Men nu står mesterinstruktøren bag film som Blade Runner 2049, Denis Villeneuve, i spidsen for en storslået og ambitiøs filmatisering. Tidens hotteste navn, Timothée Chalamet, spiller hovedrollen i et univers fuld af politiske magtkampe, ørkensand og kæmpemæssige sandorme. Dune er den mest ventede film på kino.dk, men science fiction kan være en splittende genre, så intet er givet på forhånd.

Boblere: Centervagt af manden bag komediesucceserne Blå mænd og Alle for én ville være en oplagt kandidat til top 10-listen, havde det ikke været for premieren midt i sommerferien, der kan være en fugl eller en fisk for biograferne pga. det danske sommervejr.

Derudover kan de to Marvel-film Black Widow og Eternals, som bør ligge lige omkring top 10, ligesom gensynet med The Matrix, Mission: Impossible og Top Gun, også blive kæmpemæssige hit.
 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Druk den ,bedste film ever.
Et rigtig, godt bud på en OSKAR til Danmark .

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

2 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

4 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

5 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter