Original instruktør græd efter at have set den nye 'Ghostbusters 3'

Ivan Reitman er stolt af sin søn
Billede
(© Sony Pictures)

Instruktør og manuskriptforfatter Jason Reitman har et tungt pres på sine skuldre.

Ikke nok med, at han skal videreføre arven fra den elskede 80'er spøgelsesjæger-franchise med Ghostbusters 3: Afterlife, så skal han også udfylde sin fars sko. Det var nemlig farmand, Ivan Reitman, der stod bag både Ghostbusters og Ghostbusters 2.

Men én af de opgaver ser nu ud til at være opfyldt, i hvert fald hvis du spørger det faderlige ophav.

I interview med Empire fortæller Jason Reitman således, at Ivan Reitman allerede har set den nye Ghostbusters-film:

- Min far har ikke forladt huset meget pga. covid ... Men han tog en test, tog en maske på og kørte ned til Sony for at se filmen med studiet. Og bagefter græd han, og sagde "Jeg er så stolt af at være din far". Og det var et af de bedste øjeblikke i mit liv.

Ivan Reitman fungerer også som producer på den nye 'Ghostbusters 3: Afterlife', og mon ikke har han delt nogle faderlige råd med Jason Reitman. De to har tidligere samarbejde om bl.a. den Oscar-nominerede Up in the Air.

'Ghostbusters 3: Afterlife' handler om enlig mor med to børn, der opdager en forbindelse mellem de oprindelige spøgelsesjægere og hendes afdøde bedstefar.

Blandt de nye ansigter er Paul Rudd og Finn Wolfhard, mens flere fra den gamle franchises også dukker op, herunder både Bill Murray og Sigourney Weaver.

Vi skal dog vente noget længere på at se den næste Ghostbusters-film, der for nyligt er blevet udsat igen.

Ghostbusters 3: Afterlife får premiere den 11. november.