Cookie- og Privatlivspolitik
Er Liam Neeson færdig med actionfilm?

Er Liam Neeson færdig med actionfilm?

Taken-stjernen overvejer fremtiden

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Siden han delte klækkelige øretæver ud i den første Taken-film fra 2008 har Liam Neeson været garant for et væld af actionfilm. Den nordirske skuespiller blev med ét den modne mands svar på de yngre Dwayne Johnson og Vin Diesel, men nu er det snart slut.

I et interview med ET Online, i forbindelse med hans nye film The Marksman, afslører Neeson, at han har et par flere actionfilm, han skal indspille i år, og derefter er det slut.

Selvom han fortæller, at han ”elsker at slås med mænd, der er halvt så gamle”, så har oplevelserne under indspilningerne til en kommende film, 'Blacklight', været et wakeup-call.

- Jeg bliver 69 i år. Jeg laver et par film mere i år – forhåbentlig, hvis Covid tillader det – der er et par i støbeskeen, men så tror jeg, at det er slut.

- Jeg er lige blevet færdig med en film i Australien, og jeg havde en kampscene med en ung fyr – en dejlig, sød skuespiller kaldet Taylor – og halvvejs igennem kiggede jeg op og var helt forpustet, og han var totalt upåvirket, og jeg sagde: Taylor, hvor gammel er du? Han sagde: 25 år. Jeg sagde: Det er samme alder som min ældste søn.

The Marksman forventes at få dansk biografpremiere den 4. marts, hvis Covid-19 tillader det.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Larsuser/479403

Når man har hovedrollen i en kæmpesuccess som Taken, så er det klart, at man får mange tilbud om roller i samme stil. Jeg har nydt hver eneste action/thriller med Liam Neeson i hovedrollen, og jeg synes, at han er perfekt til den type roller.

Det fleste af hans film har en rigtig god historie og er ofte også meget forskellige film, fx Taken, Taken 2, The Grey, Run All Night, The Commuter(Sidste stop) og A Walk Among the Tombstones.

Så lidt trist, hvis han stopper med denne genre, men forståeligt med tanke på hans alder, selvom en 70-årig vel også kan slå på tæven :)

Bukselak

Når en skuespiller sælger ud, og næsten kun spiller de samme roller, så mister jeg alt for dem. Det var ligesom om, at Liam aldrig rigtig udviklede sig til sidst, Taken, The Grey, Honest Theft samme rolle en hævngerrig mand som bare vil slå folk ihjel.

Ofte var historien bare tynd og ligegyldig, det var mere bare skyderier og eksplosioner, end en god historie. så det var grunden til jeg droppede film med ham.

Til sidst var det som om, man var i tvivl om, det var den samme film man så, eneste forskel var titlen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.