Cookie- og Privatlivspolitik
Bond-filmen udskydes et halvt år... igen, igen

Bond-filmen udskydes et halvt år... igen, igen

Flere andre titler følger med

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Premieredatoen på den længeventede 25. Bond-film No Time to Die er igen blevet rykket et halvt år, så vi nu må vente til den 8. oktober 2021. Det skyldes selvfølgelig den globale pandemi, der holder mange af verdens biografer lukkede inklusiv vores egne i Danmark lige nu.

'No Time to Die' bliver denne gang udskudt for tredje gang, efter filmen originalt skulle have haft premiere den 2. april 2020. Bond-fortsættelsen bliver den sidste film i franchisen med Daniel Craig som 007-agenten, så mens vi venter lidt mere endnu kan spekulationerne om hans efterfølger fortsætte.

James Bond er ikke den eneste karakter, som netop har fået rykket sin premieredato. Peter Kanin hopper hjemmefra er rykket fra april til 11. juni, Ghostbusters 3 er rykket fra juni til 11. november, mens spilfilmatiseringen Uncharted desværre rykker ud af 2021, hvor den flyttes fra juli til 11. februar 2022.

Superskurkefilmen Morbius må vi også vente med at se til næste år, hvor den har fået ny premieredato den 21. januar 2022. Herudover rykkes Nobody til 2. april, BIOS rykkes til 13. august og Last Night in Soho rykkes til 22. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Britta

Hvis biograferne ikke skal gå helt i stå, så skal der altså vises nogle af de helt store film. James Bond kunne blive en redningskrans for biograferne, men der tænker pengemændene åbenbart lidt for meget på, ja, penge...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

8 timer siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

2 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

3 dage siden

Aktive debatter