Bond-filmen udskydes et halvt år... igen, igen

Flere andre titler følger med
Billede
(© SF Studios)

Premieredatoen på den længeventede 25. Bond-film No Time to Die er igen blevet rykket et halvt år, så vi nu må vente til den 8. oktober 2021. Det skyldes selvfølgelig den globale pandemi, der holder mange af verdens biografer lukkede inklusiv vores egne i Danmark lige nu.

'No Time to Die' bliver denne gang udskudt for tredje gang, efter filmen originalt skulle have haft premiere den 2. april 2020. Bond-fortsættelsen bliver den sidste film i franchisen med Daniel Craig som 007-agenten, så mens vi venter lidt mere endnu kan spekulationerne om hans efterfølger fortsætte.

James Bond er ikke den eneste karakter, som netop har fået rykket sin premieredato. Peter Kanin hopper hjemmefra er rykket fra april til 11. juni, Ghostbusters 3 er rykket fra juni til 11. november, mens spilfilmatiseringen Uncharted desværre rykker ud af 2021, hvor den flyttes fra juli til 11. februar 2022.

Superskurkefilmen Morbius må vi også vente med at se til næste år, hvor den har fået ny premieredato den 21. januar 2022. Herudover rykkes Nobody til 2. april, BIOS rykkes til 13. august og Last Night in Soho rykkes til 22. oktober.