Ude nu: Gerard Butler er klar til at redde sin familie fra en kæmpe astroide i ny actionfilm

’Greenland’ kan ses på Blockbuster.dk nu (sponsoreret)
Greenland (SF Studios)
(© Greenland (SF Studios))

Skyd julen i gang med et brag af en katastrofefilm! Gerard Butler står nemlig for underholdningen med den eksplosive Greenland, hvor det handler om intet mindre end jordens undergang.

’Greenland’ kan lejes og købes Blockbuster.dk her:


I katastrofefilmen 'Greenland' følger vi familien Gerrity, der kæmper sig igennem et kaotisk USA, da en kæmpe astoride truer med masseødelæggelse og Jordens udslettelse.

Kometens tur forbi Jorden følges af hele menneskeheden - også den lille familie. Indtil faren John Gerrity modtager en besked fra regeringen om, at han og hans familie er udvalgt til at søge sikkerhed i en bunker fra den altødelæggende komet.

Dette bliver starten på en hård kamp for overlevelse, hvor familien må træffe svære moralske valg og samtidig kæmpe imod paniske mennesker, der vil have deres plads i bunkeren.

Med sin brug af effektdreven action, en hæsblæsende kamp mod tiden og ikke mindst en handlekraftig Gerard Butler, er der rigeligt at komme efter for fans af Butler, action- og katastrofefilm.

Brugere på kino.dk har bl.a. skrevet følgende om ’Greenland’:

★★★★★★
- WOW. Fantastisk film (…) Kunne lide næsten alt og vil helt sikkert se igen i den nærmeste fremtid. Anbefaler denne film. (Henriet)

★★★★★
Det er ret fed film, hvis man som mig godt kan lide den slags. Alle skuespillere, inklusiv barnet i filmen, spiller deres roller perfekt. Filmen starter spændende og spændingen opbygges relativt kort inde i filmen.

Hele filmen er underholdende og formår at holde en spændt ventende på det næste. (Amir)

Lej eller køb ’Greenland’ på Blockbuster.dk her.