Cookie- og Privatlivspolitik
Her er Saveus' titelsang til 'Marco effekten'!

Her er Saveus' titelsang til 'Marco effekten'!

Martin fra 'X Factor' står for årets danske filmhit

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Når Jussi Adler-Olsen-filmatiseringen Marco effekten lander i de danske biografer, bliver det med en original titelsang skrevet og opført af sangeren Saveus aka Martin Hedegaard fra 'X Factor'. 

Sangen hedder 'Traitors'.

'Traitors' blev til, da Nordisk Film rakte ud til Saveus og spurgte, om han ville skabe en sang specifikt til den nye film i Afdeling Q-serien.

Sangen udkommer i to forskellige versioner - en rolig nærmest Bond-agtig version og en mere upbeat version. Begge versioner er med i filmen.  

Lyt til begge versioner lige her

Martin har via Nordisk Film udtalt følgende om samarbejdet og den nye sang:

- Det har været en fed proces at skrive til filmen. Jeg er stor stor fan af instruktøren, Martin Zandvliet og ikke mindst Ulrich Thomsen, så jeg sagde ja med det samme. Jeg har altid drømt om at få lov til at kreere musik til film og bruger ofte det filmiske som værktøj til at udvikle min egen musik, da musikken er noget meget visuelt for mig. Jeg er vildt glad for både resultatet og samarbejdet med Zandvliet og hele holdet omkring filmen. De lod mig gå min egen vej, uden at stille spørgsmålstegn eller på noget tidspunkt at indskrænke min kreative proces. Og derfor er der i min optik også kommet noget helt unikt ud af vores samarbejde.

Instruktøren af 'Marco Effekten' Martin Zandvliet udtaler følgende om samarbejdet:

- Jeg har lyttet begejstret til Saveus i et par år, uden at kende noget særligt til Martin. Jeg har altid syntes, at hans sound er helt speciel – næsten visuel - og at den rummer et internationalt potentiale uden sammenligning. Til min egen inspiration testede jeg først et tidligere udgivet Saveus track til forskellige af filmens scener og kunne straks se, at det gav filmen et ekstra lag. Derfor var vi også glade for at Martin tog imod opfordringen om at skrive en ny sang til os og kan se, at vores forventninger er fuldt indfriet. ”Traitors” har den helt rigtige storhed og kryber ind under huden på én, siger filminstruktør Martin Zandvliet.

Thrilleren har Ulrich Thomsen og Zaki Youssef i rollerne som hhv. Carl Mørck og Assad, mens Sofie Torp (Ser du månen, Daniel) spiller den tredje hovedkarakter, Rose. Derudover ses et hav af spændende skuespillere såsom Anders Matthesen i store roller.

Marco effekten får premiere den 21. januar 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

5 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter