Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Her er 8 gyserfilm du kan glæde dig til i 2021

Guide: Her er 8 gyserfilm du kan glæde dig til i 2021

Fra 'A Quiet Place 2' til 'The Conjuring 3'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi nærmer os afslutningen på 2020. Det er derfor også ved at være tid til at kigge frem mod det kommende filmår. I denne artikel fokuserer vi på 2021s mange kommende gyserfilm.

Der venter både grumme fortsættelser og helt friske bud på gysende indhold, mens Danmark også leverer en af det kommende års skræmmende film.

Du kan derfor godt finde din kalender for 2021 frem for at sætte blodrøde krydser på filmenes premieredatoer.

Filmene er listet kronologisk. Klik på titlerne for mere information.A Quiet Place 2 - premiere den 22. april 2021
Her er tale om en opfølger til A Quiet Place fra 2018, hvor der som bekendt var monstre på spil, som sprang frem fra mørket ved den mindste lyd. Denne gang udgør de glubske bæster dog ikke den eneste trussel i den post-apokalyptiske verden.

’A Quiet Place 2’ har igen Emily Blunt på rollelisten som moderen Evelyn, der sammen med sine børn gør, hvad de kan for at holde sig i live, nu hvor de bevæger sig væk fra deres ellers engang trygge hjem.

Last Night in Soho - premiere den 22. april 2021
I denne gyserfilm fra instruktør Edgar Wright (Shaun of the Dead, Baby Driver) følger man en ung tøjdesigner, der på mystisk vis kastes tilbage til 1960'ernes London. Her møder hun sit store idol - en blændende wannabe sanger.

Fortiden er dog ikke, som hun havde forventet - og tiden begynder snart at falde fra hinanden med alvorlige konsekvenser.Spiral: From the Book of Saw - premiere den 20. maj 2021
Med 'Spiral: From the Book of Saw' er vi kommet til den niende film i Saw-franchisen. Denne gang følger man to betjente, der bliver rodet ind i en sag med en mystisk seriemorder, som ser ud til at efterlade en række mystiske spiraltegn på sine gerningssteder.

Filmen beskrives som en "nytænktning og spin-off i den berygtede Jigsaw Killers verden". Historien er baseret på en idé af komikeren Chris Rock, der også har en af filmens hovedroller.

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It - premiere den 3. juni 2021
Den første The Conjuring kom tilbage i 2013, så glæd jer til at gyse løs, når den tredje film lander i 2021 med ’The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It’.

De paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren vender tilbage i en fortælling, der handler om en retssag, hvor en mand hævder at have været besat af en dæmon.

Candyman - premiere den 26. august 2021
I 1992 fik en moderne gyserklassiker premiere, nemlig Candyman. Til næste år rammer så en art spirituel fortsættelse til den - og med samme titel.

I den nye ’Candyman’ vender vi tilbage til et nu fornyet nabolag i Chicago, hvor legenden begyndte. Bag manuskriptet står bl.a. Jordan Peele, der vandt en Oscar for sit manus til Get Out.Halloween Kills - premiere den 14. oktober 2021
Med slasherfilmen 'Halloween Kills' er det opfølgeren til Halloween fra 2018, der venter i biograferne. Den maskerede morder Michael Myers er altså igen på blodigt spil i en film, hvis plot endnu er ukendt.

Filmen er dog som den foregående 'Halloween' instrueret af David Gordon Green. Jamie Lee Curtis vender tilbage som Laurie Strode - en rolle hun spillede første gang i John Carpenters originale Halloween fra 1978. 'Halloween Kills' bliver efterfulgt af Halloween Ends.

Run Rabbit Run - premiere den 28. oktober 2021
I denne gyserfilm følger man en fertilitetslæge, der tror stærkt på livet, døden og videnskabelige fakta. Men da hendes unge datter begynder at opføre sig mystisk, må hun udfordre sine egne værdier og konfrontere et spøgelse fra sin fortid.

I hovedrollen ses Elisabeth Moss, der bl.a. også har spillet med i gyseren The Invisible Man.

Benelux - premiere den 25. november 2021
Man følger i denne danske gyser en dansk familie på ferie i Toscana, hvor de bliver venner med en hollandsk familie. Da de besøger dem en weekend, tager det hele en mystisk og skræmmende drejning. Danskerne er nu fanget i et hus, de ville ønske, de aldrig var gået ind i.

Denne satiriske gyser er lavet af Christian Tafdrup - der bl.a. har stået bag succesen En frygtelig kvinde - og "udforsker rummet mellem absurditet og horrorfilm".

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Theisuser/807630
Theisuser/807630

Hvor langt tilbage går denne liste?

0 sek. siden
Michaeluser/602568
Michaeluser/602568

Sæt de tal i relation til befolkningstallet da billetterne blev solgt, og så er Olsen Bandens salgstal endnu mere imponerende.

50 minutter siden
Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

19 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden