Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Biograferne bugner af julens magi i hele december

Guide: Biograferne bugner af julens magi i hele december

Kom i vaskeægte julestemning

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det’ søreme, det’ sandt, december. Ja, julen nærmer sig med hastige skridt, og det kan i den grad ses på de mange julefilm, som biograferne er fyldt op med her i julemåneden.

Vi bringer herunder således et overblik over alle månedens unikke julevisninger. Klik på overskrifterne for mere information og køb af billetter.’Malous Jul’ er biografaktuel netop nu
Den danske julefilm handler om Malou, en rodløs og utilpasset teenager, der efter at have været igennem en masse plejefamilier, ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø. Den lille familie elsker jul og har pyntet mere end rigeligt op. 

Malou hader dog både jul og øen, så da hun møder den sure gårdnisse Nils, der gerne vil have, at alt bare er som det plejer, forsøger de to at få Malou smidt væk fra øen. De laver en nisse-ed, der indebærer, at Malou skal lave så meget ballade, at den rummelige familie sender hende hjem fra øen.
 
’Malous Jul’ kan ses i biografer landet over netop nu.

'Julemandens datter 2' er biografaktuel netop nu
Den danske familiefilm er opfølgeren på ’Julemandens datter’. Vi følger igen julemandens datter, Lucia, der som den første pige nogensinde har fået lov til at gå på julemandsskole. Sammen med sin bedste ven Oscar og resten af skolen er hun i fuld færd med at planlægge et fint besøg fra selveste kongen.

Begivenhederne tager dog en uventet drejning, da kongens magiske krystal bliver stjålet, og alle snart tror, at Oscar er tyven. Lucia må nu satse alt for at bevise sin vens uskyld og finde den rigtige tyv.

'Julemandens datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ kan ses i biografer landet over netop nu.’A Christmas Carol’ - den 5. og 20. december
Visningen af det finurlige juleeventyr ’A Christmas Carol’ er i 3D og er en komisk og tankevækkende film om nutid, fortid og fremtid. I filmen følger man den trodsige og fjendske ældre mand Scrooge, der ikke ligefrem er en juleelskende humørbombe. Han bruger juletiden på at snerre ad sin trofaste kontorassistent og sin fjollede nevø, men pludselig får Scrooge besøg af tre julespøgelser kaldet Fortid, Nutid og Fremtid.

De tre spøgelser tager Scrooge med på en opsigtsvækkende rejse, der tvinger ham gennem alt det dårlige, han har gjort i sit liv. Scrooge får nu en ekstra chance og må åbne sit hjerte for at få tilgivelse, inden det er for sent. Filmens instruktør Robert Zemeckis er kendt for film som ’Tilbage til Fremtiden’, ’Forrest Gump’ og ’Polar Ekspressen’. I rollen som Scrooge finder man den animerede version af Jim Carrey.

’A Christmas Carol’ vises i original version uden undertekster i Cinemaxx i København.

’Frost’ - den 5. og 6. december
Selvom dette familieeventyr måske ikke er en julefilm som sådan, så er den fyldt med spænding, magi og naturligvis sne. Man følger prinsesserne Elsa og Anna, der vokser op som tætte søstre, men Elsa gemmer på en hemmelighed - hun har magiske kræfter, hun skjuler dem for omverdenen af frygt for at skade andre.

Da søstrene er voksne, og regentparret skal give tronen videre til Elsa, kan hun pludselig ikke kontrollere sine kræfter. Elsa flygter derfor langt op i bjergene langt fra kongeriet i håb om at beskytte sin søster og borgerne i Arendale.

’Frost’ vises i Cinemaxx i København med dansk tale.Mød skuespillerne fra 'Julemandens datter 2' - den 6. december
Julen nærmer sig og i den anledning får biograferne fint besøg af hovedrollerne fra 'Julemandens datter 2'. Mød Ella Testa Kusk og Bertil Smith, der spiller Lucia og Oliver, når de kigger forbi udvalgte biografer for at give autografer og introducere filmen.

Den 6. december Taastrup: Autografer kl. 11.10-11.40, filmstart kl.12.00. Field's: Autografer kl. 13.30-13.50, filmstart kl. 14.10 Lyngby: Autografer kl. 16.30-16.50, filmstart kl. 17.10.

DR Pigekorets Jul 2020 med Phillip Faber - den 13. december
Den udsolgte julekoncert kan nu opleves live i biografen! DR Pigekoret og Phillip Faber sender fra DR Koncerthuset, hvor den står på julens og musikkens magiske verden – koncerten sendes i surround sound og med højeste billedkvalitet.

'DR Pigekorets Jul 2020' vises i Bibliografen Bagsværd, Bio Viften, Vester Vov Vov, Cinema Center Helsingør, Ikast Bio, Grand Teatret, Reprise Teatret, Valby Kino.’The Nightmare Before Christmas’ - den 6., 18. og 19. december
Tag familien med til en skræmmende god Disney-oplevelse med Tim Burtons historie ’The Nightmare Before Christmas’ i 3D. Vi inviterer til repremiere på julefilmen, der vises i en 3D-version, der blev lavet i anledning af filmens 25-årsjubilæum i Danmark i 2019.

Det bliver både en gyselig, glædelig og glitrende filmoplevelse. I filmen følger vi den både søde og uhyggeligt ranglede skellet-konge af Halloween Town, Jack Skellington. Jack er træt af Halloween og bliver i stedet fuldstændig besat af julen. Han beslutter derfor at kidnappe julemanden, da han vil overtage hans job. Men det går ikke helt, som han havde forestillet sig...

’The Nightmare Before Christmas’ vises i Cinemaxx i København. Bemærk: Filmen vises i originalversion uden undertekster. Den 18. december præsenteres filmen af Jakob Stegelmann fra Troldspejlet.’Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger’ - den 12. og 13. december
Kom med på et rigtigt juleeventyr i ’Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger’ for hele familien. Det bliver en smuk og spændingsfyldt filmoplevelse. I filmen følger vi den unge Clara, der drager ud på en søgen efter en helt særlig nøgle. Det er nemlig en uvurderlig gave fra hendes kære afdøde mor.

I sin søgen kommer hun pludselig til en fortryllende verden, der er opdelt i fire kongeriger. Her møder hun soldaten Philip, en gruppe mus og regenterne fra tre af de utrolige kongeriger. Clara og Philip beslutter sig for at rejse sammen mod det fjerde kongerige. Hvor mon nøglen gemmer sig?

’Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger’ vises i Cinemaxx i København. Bemærk: Filmen vises i original version med danske tekster.


’Die Hard 2’: 30-års jubilæum - den 16. og 19. december
I 2020 er det 30 år siden, at 'Die Hard 2' for første gang løb over lærredet og John McClane atter måtte på en livsvigtig mission og kæmpe mod terrorister. Du har nu muligheden for ekstraordinært at se eller gense filmen på det store lærred.

Podcasten Han Duo laver live-introduktion inden filmens start. I efterfølgeren til 'Die Hard' fra 1988 er det atter jul, og John McClane venter i lufthavnen på at hustruens fly lander. Dette går dog ikke helt efter planen, da terrorister overtager lufttrafik-kontrolsystemet. McClanes mission er derfor klar: han må stoppe terroristerne, så flyene omkring lufthavnen kan lande, inden de løber tør for brændstof og får fatale følger. 

’Die Hard 2’ vises i Cinemaxx i København og Aarhus. Bemærk: Filmen er uden undertekster.

’Frost 2’ - den 19. og 20. december
Kom med til en særlig repremiere på ’Frost 2’ - efterfølgeren til den populære ’Frost’. Det bliver en filmoplevelse fyldt med magi og mystik, når man sammen med Anna, Elsa og vennerne finder svaret på, hvor Elsas magiske kræfter kommer fra. Ligesom den første 'Frost' ikke i gangs forstand er en julefilm, så er denne opfølger også fyldt med sne og magi for hele familien.

I ’Frost 2’ virker alt fredfyldt i kongeriget efter forbandelsen om den evige vinter, som Elsa ved et uheld kastede over byen, er ophævet. Men pludselig begynder hun at høre en mystisk stemme i det fjerne. Elsa opdager hurtigt, at kongeriget igen er i fare, og alle må derfor flygte fra byen.

’Frost 2’ vises i Cinemaxx i København med dansk tale.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 timer siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

9 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden

Aktive debatter