Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: 5 film du skal se i december

Guide: 5 film du skal se i december

Fra familiefilm til superhelte-action

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det er blevet december, hvilket betyder en række nye film i biografen. Du kan bl.a. glæde dig til knadhård action med Liam Neeson i Honest Thief, videre til superhelte-braget Wonder Woman 1984, mens der med Lille sommerfugl venter et dansk komedie-drama.

Herudover kan familien og de mindste komme i biografen og se animationsfilm for hele familien med Croods - en ny tid samt Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr


Læs mere og se trailers herunder. Klik på titlerne for mere information og billetter.'Croods - En ny tid' – premiere den 3. december
Animationsfilmen er fortsættelsen til The Croods, hvor en neandertaler-familie, der har levet hele deres liv i en hule, vovede sig ud på en forunderlig rejse i søgen på et nyt hjem, efter deres hule styrtede sammen.

Denne gang bliver familien Crood udfordret af familien Godtfolk, som mener at være både bedre og mere udviklede end dem. Konflikter opstår, men den da en fællesfjende truer, må de slå sig sammen og se på tværs af forskelligheder... og faktisk er de måske meget bedre sammen.’Wonder Woman 1984’ - premiere den 17. december
Filmen er krigerprinsessen Dianas anden solofilm. Diana optrådte først i DC Comics' 'Batman v Superman: Dawn of Justice', efterfulgt af superheltefilmen 'Wonder Woman', som viste hendes opvækst på amazone-krigernes ø Themyscira.

Gal Gadot vender tilbage som den kvindelige superhelt, der denne gang indtager 80erne. Patty Jenkins er igen i instruktørstolen.
’Lille sommerfugl' - premiere den 3. december
Den danske film 'Lille sommerfugl' skrives og instrueres af Søren Kragh-Jacobsen. Komedie-dramaet tager sit udgangspunkt i landmanden Ernst og hustruen Louises guldbryllup i det lokale forsamlingshus med dansktop musik og kinddans. Men som festlighederne udvikler sig kommer flere familiehemmeligheder frem.

'Lille sommerfugl' indeholder en række nye sange skrevet af Søren Kragh-Jacobsen, der tidligere har stået bag hittet 'Mona, Mona, Mona' fra 1975. I hovedrollen ses Jesper Christensen, som netop samarbejdede med instruktøren for 40 år siden, da de lavede 'Vil du se min smukke navle?'.'Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr' - premiere den 25. december
Animationsfilmen handler om polarræven Tjep, der arbejder i postrummet hos et leveringsfirma. Men han har større drømme end det. Tjep vil gerne være en såkaldt Top Dog, og vil ligesom de andre slædehunde med ud og levere juleposten.

Bag en af filmens animerede dyr høres bl.a. Maria Lucia, der også er stemmen bag den magiske søster Elsa i 'Frost' og 'Frost 2'.’Honest Thief’ – premiere den 3. december
Actionfilmen med Liam Neeson i hovedrollen følger en bankrøver, der melder sig selv til politiet, da han vil starte en ny ærlig tilværelse med sit livs kærlighed. Men han opdager, at politiet er langt værre end ham, og han må nu bekæmpe den korrupte autoritet for at rense sit eget navn.

Liam Neeson har tidligere flekset sine actionmuskler i bl.a. Taken-trilogien. Instruktøren har tidligere produceret actionfilmen 'The Accountant' med Ben Affleck.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

5 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter