Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: 16 eksplosive actionfilm du kan glæde dig til i 2021

Guide: 16 eksplosive actionfilm du kan glæde dig til i 2021

Fra Bond og Dominic Toretto til Maverick og Ethan Hunt 

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

Bered jer på vilde biljagter og store eksplosioner i 2021. I det nye år venter der nemlig en lang række nye actionfilm, der er klar til at rive biograferne rundt. Dem kigger vi på herunder.

I 2021 venter der bl.a. en række nye film i store franchises. Glæd jer til fx No Time To Die, Fast & Furious 9 og Top Gun 2: Maverick, videre til Mission: Impossible 7, Kingsman 3: The King’s Man og The Matrix 4.

Filmene er listet kronologisk. Klik på titlerne for mere information.’Kingsman 3: The King’s Man’ - premiere den 11. februar
Filmen er en prequel og foregår derfor før begivenhederne i action-komedierne ’Kingsman: The Secret Service’ og ’Kingsman: The Golden Circle’. En samling af historiens værste forbrydere og kriminelle bagmænd samles for at udslette millioner af mennesker. Kun én mand kan stoppe dem. Matthew Vaughn er tilbage i instruktørstolen, men plottet foregår før, at Harry hyrer Eggsy til Kingsman.

’Nobody’ - premiere den 4. marts
Action-thrilleren handler om en tilskuer til et overgreb, som efterfølgende bliver målet for en hævngerrig narkobaron. På rollelisten ses bl.a. danske Connie Nielsen, der er kendt fra film som ’Gladiator’ og ’Wonder Woman’.

’The Minuteman’ - premiere den 4. marts
Vi befinder os på en ranch i Arizona, hvor en mand bliver den usandsynlige beskytter af en ung mexicansk dreng. Drengen er på desperat vis flygtet ind i USA fra et narkokartels snigmordere, der er fulgt efter ham over den mexicanske grænse. I hovedrollen ses Liam Neeson, der er kendt fra andre actionfilm som ’Taken’ og ’Batman Begins’.’No Time To Die’ - premiere den 1. april
Filmen kræver næppe nogen introduktion, men er det 25. kapitel i sagaen om James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er stoppet som aktiv agent og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp.

Bond kommer nu på sporet af en mystisk skurk, som er armeret med farlig, ny teknologi. Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle for femte og sidste gang efter seneste optræden i ’Spectre’.

’Violence of Action’ - premiere den 29. april
Marinesoldaten James Reed bliver ufrivilligt udskrevet af korpset og slutter sig derfor til en paramilitær organisation for at forsørge sin familie gennem den eneste metode, han kender til. I hovedrollen ses Chris Pine, der er kendt fra bl.a. ’Wonder Woman' og som Captajn Kirk i de seneste filmatiseringer af Star Trek.'Gunpowder Milkshake' - premiere den 12. maj
'Gunpowder Milkshake' handler om et hemmeligt søsterskab, der må redde et mor-datter-snigmorderhold. På rollelisten ses bl.a. Lene Headley kendt fra 'Game of Thrones' og Karen Gillan, der spiller Nebula i ’Guardians of the Galaxy’ og ’Avengers: Endgame’.

'Godzilla vs. Kong' - premiere den 20. maj
Monsterfilmen har indtil videre et ukendt plot, men vi kan forvente et spændende møde mellem kæmpeøglen og monsteraben King Kong. Filmen forener de to monsteruniverser fra henholdsvis ’Kong: Skull Island’ og ’Godzilla’, samt efterfølgeren ’Godzilla 2: King of Monster’. 

'Fast & Furious 9' - premiere den 27. maj
Actionfilmen bliver den næstsidste film i bilserien med Vin Diesel som Dominic Toretto. Forrige kapitel, ’Fast & Furious 8’, stillede spørgsmålstegn ved Doms troskab til resten af hans hold og var den første film efter Paul Walkers død. John Cena tilslutter sig action-franchisen, Charlize Theron er tilbage som Cipher, og resten af Torettos bande er bekræftet til igen at sætte sig bag rattet.'Top Gun 2: Maverick' - premiere den 8. juli
Fortsættelsen til 80’er-klassikeren ’Top Gun’, hvor Tom Cruise igen spiller piloten Pete ’Maverick’ Mitchell, som denne gang skal træne nogle nye rekrutter. Maverick tager den unge Bradley, søn af hans gamle partner Goose, under sine vinger.

’Uncharted’ - premiere den 15. juli
En af de mest ventede og udskudte film er en filmatisering af videospillet af samme navn. Filmen fungerer som forhistorien til spillet og handler om, hvordan Nathan Drake mødte Sully. I rollen som Drake ses Spider-Man-skuespilleren Tom Holland. Forvent action og eventyr i stil med Indiana Jones.

'The Tomorrow War' - premiere den 22. juli
Filmen 'The Tomorrow War' handler om en mand, som bliver valgt til at være soldat i en fremtidskrig. Menneskehedens overlevelse er nu afhængig af, at han kan konfrontere sin fortid. Filmen er instrueret af Chris McKay, der tidligere har stået bag bl.a. ’LEGO Filmen - Et klodset eventyr’ og ’LEGO Filmen 2’, og på rollelisten ses kendte ansigter som Chris Pratt og J.K. Simmons.'The Hitman's Bodyguard 2' - premiere den 23. august
Efterfølger til action-komedien fra 2017, hvor en livvagt får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder. Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson er tilbage i hovedrollerne, mens fortsættelsen også kommer til at omhandle lejemorderens kone, der bliver spillet af Salma Hayek.

'The Man From Toronto' - premiere den 16. september
Action-komedien 'The Man From Toronto' handler om verdens farligste snigmorder og New Yorks største taber, der ved en fejl bliver forvekslet med hinanden i en udlånt Airbnb-lejlighed. I en af hovedrollerne ses komikeren Kevin Hart, der har stået forrest i andre action-komedier som ’Central Intelligence’ og ’Ride Along’.'G.I. Joe: Snake Eyes' - premiere den 21. oktober
Spin-off til G.I. Joe-serien med de tidligere film ’G.I. Joe: The Rise of Cobra’ og ’G.I. Joe: Retaliation’. Historien handler denne gang om den stumme karakter Snake Eyes, som hører blandt holdet af internationale supersoldater. I rollen Snake Eyes ses Henry Golding, der er kendt fra sine roller i ’Crazy Rich Asians’, ’Last Christmas’ og ’The Gentlemen’.

'Mission: Impossible 7' - premiere den 18. november
Den syvende film i serien om IMF-agenten Ethan Hunt, som selvfølgelig igen bliver portrætteret af Tom Cruise. Manden bag ’Mission: Impossible - Rogue Nation’ og ’Mission: Impossible – Fallout’ Christopher McQuarrie er tilbage som instruktør på både denne film og ’Mission: Impossible 8’, der i bedste Avengers-stil skal optages i forlængelse af hinanden.

’The Matrix 4’ - premiere den 21. december
Filmen 'The Matrix 4' er efterfølgeren til trilogien bestående af ’The Matrix’, ’The Matrix Reloaded’ og ’The Matrix Revolutions’. Plottet er indtil videre ukendt, men Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss vender tilbage til serien som Neo og Trinity.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Jeg glæder mig til mange af de film, men jeg glæder mig mest af alt til der begynder at komme Hollywood Blockbuster film i biffen igen. Der har ganske vist været gode danske film i sensommeren og i efteråret, men jeg savner Hollywood action. Seriøst, jeg har abstinenser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

13 minutter siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

17 timer siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

23 timer siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter