Cookie- og Privatlivspolitik
Events i december - fra 'Julemandens datter 2' til 'Frost' og 'Die Hard 2'

Events i december - fra 'Julemandens datter 2' til 'Frost' og 'Die Hard 2'

Biograferne bugner af spændende tilbud

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Glæd dig til en række særvisninger i december. For udover de regulære filmvisninger i landets biografer kan man nemlig se frem til bl.a. forpremierer og særvisninger af elskede klassikere i biografens lune mørke. 

Vi bringer således et overblik over alle månedens unikke visninger - de er listet i kronologisk rækkefølge. Klik på overskrifterne for mere information og køb af billetter.

 

’Fantasia’ - den 2., 12. og 13. december
Mærk Disney-magien, når 'Fantasia' vises til filmens 80-års jubilæum i en restaureret version i IMAX-salen. 'Fantasia' er Walt Disneys banebrydende tegnefilm fra 1940 bestående af otte animerede sekvenser med hver sin historie. Alle historierne er uden dialog og ledsages af otte klassiske musikstykker, der helt sikkert vil lade dig mærke Disney-ånden.

Som noget ganske særligt introduceres filmen af en hemmelig, special guest star den 2. december - hvem det er, løftes sløret først for på selve aftenen.

’Fantasia’ vises i IMAX-salen i Cinemaxx i København.

Forpremiere på ’Lille sommerfugl’ - den 2. december
Kom med til guldbryllup på den danske film 'Lille Sommerfugl', der både byder på fest og hemmeligheder. Landmanden Ernst og hans kone Louise har været gift i hele 50 år. Men guldbrylluppet byder ikke kun på glæde, da det løbende kommer frem, at familien bærer på flere hemmeligheder og piblende sandheder.

Komedie-dramaet 'Lille Sommerfugl' er skrevet af Søren Kragh-Jacobsen. De to hovedroller spilles af Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster.

’Lille sommerfugl’ vises i Cinemaxx i København.’Frost’ - den 5. og 6. december
Familieeventyret tog verden med storm og er fyldt med spænding og magi. Man følger prinsesserne Elsa og Anna, der vokser op som tætte søstre, men Elsa gemmer på en hemmelighed - hun har magiske kræfter, hun skjuler dem for omverdenen af frygt for at skade andre.

Da søstrene er voksne, og regentparret skal give tronen videre til Elsa, kan hun pludselig ikke kontrollere sine kræfter. Elsa flygter derfor langt op i bjergene langt fra kongeriet i håb om at beskytte sin søster og borgerne i Arendale.

’Frost’ vises i Cinemaxx i København med dansk tale.

’A Christmas Carol’ - den 5. og 20. december  
Visningen af det finurlige juleeventyr ’A Christmas Carol’ er i 3D og er en komisk og tankevækkende film om nutid, fortid og fremtid. I filmen følger man den trodsige og fjendske ældre mand Scrooge, der ikke ligefrem er en juleelskende humørbombe. Han bruger juletiden på at snerre ad sin trofaste kontorassistent og sin fjollede nevø, men pludselig får Scrooge besøg af tre julespøgelser kaldet Fortid, Nutid og Fremtid.

De tre spøgelser tager Scrooge med på en opsigtsvækkende rejse, der tvinger ham gennem alt det dårlige, han har gjort i sit liv. Scrooge får nu en ekstra chance og må åbne sit hjerte for at få tilgivelse, inden det er for sent. Filmens instruktør Robert Zemeckis er kendt for film som ’Tilbage til Fremtiden’, ’Forrest Gump’ og ’Polar Ekspressen’. I rollen som Scrooge finder man den animerede version af Jim Carrey.

’A Christmas Carol’ vises i original version uden undertekster i Cinemaxx i København.Mød skuespillerne fra 'Julemandens datter 2' - den 6. december
Julen nærmer sig og i den anledning får biograferne fint besøg af hovedrollerne fra 'Julemandens datter 2'. Mød Ella Testa Kusk og Bertil Smith, der spiller Lucia og Oliver, når de kigger forbi udvalgte biografer for at give autografer og introducere filmen.

Den 6. december Taastrup: Autografer kl. 11.10-11.40, filmstart kl.12.00. Field's: Autografer kl. 13.30-13.50, filmstart kl. 14.10 Lyngby: Autografer kl. 16.30-16.50, filmstart kl. 17.10.

DR Pigekorets Jul 2020 med Phillip Faber - den 13. december
Den udsolgte julekoncert kan nu opleves live i biografen! DR Pigekoret og Phillip Faber sender fra DR Koncerthuset, hvor den står på julens og musikkens magiske verden – koncerten sendes i surround sound og med højeste billedkvalitet.

'DR Pigekorets Jul 2020' vises i Bibliografen Bagsværd, Bio Viften, Vester Vov Vov, Cinema Center Helsingør, Ikast Bio, Grand Teatret, Reprise Teatret, Valby Kino.

’The Nightmare Before Christmas’ - den 6., 18. og 19. december
Tag familien med til en skræmmende god Disney-oplevelse med Tim Burtons historie ’The Nightmare Before Christmas’ i 3D. Vi inviterer til repremiere på julefilmen, der vises i en 3D-version, der blev lavet i anledning af filmens 25-årsjubilæum i Danmark i 2019.

Det bliver både en gyselig, glædelig og glitrende filmoplevelse. I filmen følger vi den både søde og uhyggeligt ranglede skellet-konge af Halloween Town, Jack Skellington. Jack er træt af Halloween og bliver i stedet fuldstændig besat af julen. Han beslutter derfor at kidnappe julemanden, da han vil overtage hans job. Men det går ikke helt, som han havde forestillet sig...

’The Nightmare Before Christmas’ vises i Cinemaxx i København. Bemærk: Filmen vises i originalversion uden undertekster.
Den 18. december præsenteres filmen af Jakob Stegelmann fra Troldspejlet.’Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger’ - den 12. og 13. december
Kom med på et rigtigt juleeventyr i ’Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger’ for hele familien. Det bliver en smuk og spændingsfyldt filmoplevelse. I filmen følger vi den unge Clara, der drager ud på en søgen efter en helt særlig nøgle. Det er nemlig en uvurderlig gave fra hendes kære afdøde mor.

I sin søgen kommer hun pludselig til en fortryllende verden, der er opdelt i fire kongeriger. Her møder hun soldaten Philip, en gruppe mus og regenterne fra tre af de utrolige kongeriger. Clara og Philip beslutter sig for at rejse sammen mod det fjerde kongerige. Hvor mon nøglen gemmer sig?

’Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger’ vises i Cinemaxx i København. Bemærk: Filmen vises i original version med danske tekster.

’Wonder Woman’ (2017) i IMAX - den. 12. og 15. december
Du kan nu opleve den første ’Wonder Woman’ for første gang i IMAX i Danmark. Superheltefilmen tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags. Men da piloten Steve nødlander i sit fly uden for øens kyst, bringes balancen i uorden.

Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende. Selvom hendes kræfter er mennesket langt overlegne, må amazone-prinsessen se sin hidtil ukendte skæbne - og værste fjende - i øjnene.

’Wonder Woman’ vises den 12/12 og 15/12 i IMAX i CinemaxX København og Aarhus.’Akira’ i 4K IMAX – den 13. december
Nu kan du genopleve overmennesket i ’Akira’ i IMAX-salen. Få nemlig en fantastisk biografoplevelse, når den restaurerede 4K-version af den populære japanske cyberpunk-film ’Akira’ fra 1988 vises. 'Akira' tager os med til Neo-Tokyo efter en tredje verdenskrig. Byen er lagt totalt i ruiner og er nu plaget af vold og uro.

Samtidigt udfører staten hemmelige militære forsøg, der måske kan udgøre en stor risiko for hele landet. I filmen møder vi også en motorcykelbande, der bliver splittet, da et af medlemmerne kommer ud for en forfærdelig motorcykelulykke.

’Akira’ vises i IMAX i Cinemaxx i København.

'Raz Jeszcze Raz' - den 13. december
Hvordan bliver genforeningen, når klassekammeraterne får sørgelige nyheder? Det finder man ud af i den polske komedie 'Raz Jeszcze Raz'. Filmen følger nemlig en flok gamle klassekammerater, der skal genforenes i deres polske hjemby Sopot efter 20 år. De samles til polterabend, da en af dem skal giftes.

Det går dog ikke helt som planlagt, for da de mødes i Sopot, får de en frygtelig sørgelig nyhed - brudgommen er omkommet i en ulykke. Dette stopper dog ikke klassekammeraterne i at feste, da de finder stoffer i deres afdødes vens lejlighed. Men hele meningen var jo, at de skulle feste sammen alle sammen, så de beslutter at stjæle deres vens aske og tage ham med et smut ud i byen.

'Raz Jeszcze Raz' vises i Cinemaxx i København. Bemærk: Filmen vise på originalsprog (polsk) med engelske undertekster.’Frost 2’ - den 19. og 20. december
Kom med til en særlig repremiere på ’Frost 2’ - efterfølgeren til den populære ’Frost’. Det bliver en filmoplevelse fyldt med magi og mystik, når man sammen med Anna, Elsa og vennerne finder svaret på, hvor Elsas magiske kræfter kommer fra.

I ’Frost 2’ virker alt fredfyldt i kongeriget efter forbandelsen om den evige vinter, som Elsa ved et uheld kastede over byen, er ophævet. Men pludselig begynder hun at høre en mystisk stemme i det fjerne. Elsa opdager hurtigt, at kongeriget igen er i fare, og alle må derfor flygte fra byen.

’Frost 2’ vises i Cinemaxx i København med dansk tale.

’Die Hard 2’: 30-års jubilæum – den 16. og 19. december
I 2020 er det 30 år siden, at 'Die Hard 2' for første gang løb over lærredet og John McClane atter måtte på en livsvigtig mission og kæmpe mod terrorister. Du har nu muligheden for ekstraordinært at se eller gense filmen på det store lærred.

Podcasten Han Duo laver live-introduktion inden filmens start. I efterfølgeren til 'Die Hard' fra 1988 er det atter jul, og John McClane venter i lufthavnen på at hustruens fly lander. Dette går dog ikke helt efter planen, da terrorister overtager lufttrafik-kontrolsystemet. McClanes mission er derfor klar: han må stoppe terroristerne, så flyene omkring lufthavnen kan lande, inden de løber tør for brændstof og får fatale følger. 

’Die Hard 2’ vises i Cinemaxx i København og Aarhus. Bemærk: Filmen er uden undertekster.

'Supernova, Bartosz Kruhlik' - den 21. december
Tre mænd, ét sted og én begivenhed, der vil ændre deres liv med et. Kom med til en aften fyldt med drama, når den spændende polske film 'Supernova, Bartosz Kruhlik' vises i biografen. Filmen er holdt i realistisk stil og fortæller historien om få, skæbnesvangre timer i et landdistrikts liv.

Skaberen bag filmen sætter spørgsmålstegn ved selve essensen af tilfælde og skæbne, og dette munder ud i en blodig fortælling, der balancerer på grænsen mellem drama, thriller og katastrofe.

'Supernova, Bartosz Kruhlik' vises i Cinemaxx i København. Bemærk: Filmen vise på originalsprog (polsk) med engelske undertekster.

’Ud at køre med de skøre’ 40-års jubilæum – den 1. januar
Skal nytåret køres godt ind? Så skal du ’Ud at køre med de skøre’! Bered jer således på en hylende morsom nytårskur, hvor du kan se eller gense den 80’er glade film ’Ud at køre med de skøre’ til filmens 40-årsjubilæum - et tømmermandsarrangement du ikke vil gå glip af!

I 80’erne var der virkelig noget at grine af. Det beviser klassikeren ’Ud at køre med de skøre’, der er inspireret af virkelighedens "outlaw rally", der fandt sted i slut 70’erne. I filmen dyster et umage par mod hinanden i et ustyrligt morsomt, men illegalt, bilræs, hvor alt er tilladt for at komme først over målstregen.

’Ud at køre med de skøre’ vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.007: ’Dr. No’ (1962) – den 10. og 12. januar
Kom med Sean Connery i rollen som den legendariske agent James Bond på en vild mission i denne allerførste 007-film.

Dr. No’ vises den 10/1 kl. 12.30 i sal 2 med Intro v/Bond•O•Rama i CinemaxX København samt den 12/1 kl. 18.00 i sal 2 i CinemaxX København.

007: ’From Russia With Love’ (1963) - den 10. og 12. januar
Sean Connery indtager igen den ikoniske agent-rolle som James Bond i den legendariske ’From Russia With Love’, hvor man bl.a. også møder S.P.E.C.T.R.E.

’From Russia With Love’ vises den 10/1 kl. 15.30 i sal 2 Intro v/Bond•O•Rama i CinemaxX København og den 12/1 kl. 20.45 i sal 2 i CinemaxX København.

’Uncle Vanya’ – den 12. og 17. januar
'Uncle Vanya' er en ny bearbejdelse af Anton Tjekhovs mesterværk af Conor McPherson og instrueret af Ian Rickson. Efter at være blevet hyldet af kritikerne i London tidligere i år blev Sonia Friedman Productions’ femstjernede opsætning pludselig bremset, da verden lukkede ned.

Nu hvor hovedparten af teatrene kloden rundt forbliver lukkede, overvinder det udsøgte ensemble den udfordring det er at arbejde under en global pandemi og vender retur til The Harold Pinter Theatre for at forevige opsætningen. Her forenes lærredets mulighed for intimitet med den gnistrende live-optræden i en spændende ny hybrid mellem film og teater.

 'Uncle Vanya' vises med engelske undertekster den 12/1 og 17/1 i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

1 dag siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

3 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

3 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

4 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

5 dage siden

Aktive debatter