Cookie- og Privatlivspolitik
Det skal du se i december: Fra nye premierefilm til jule-klassiskere

Det skal du se i december: Fra nye premierefilm til jule-klassiskere

Find din december-underholdning på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

December byder traditionen tro på julefilm- og kalendere – og på Blockbuster kan du finde både nye som gamle.

Men årets sidste måned byder også på helt nye udgivelser med flere af årets storfilm, der passer perfekt til dig som vil have noget andet end nisse og grantræer på menuen i december.

Greenland

Gerard Butler spiller familiefaren, John i katastrofefilmen ’Greenland’. Her må han kaste sig ud i en hæsblæsende og livsfarlig aktion for at redde sin familie fra en asteroide, som er på vej mod jorden.

Actionbraget går i fodsporene på storfilm som 'Deep Impact', 'Armageddon' og 'Geostorm' – sidstnævnte havde også Butler i hovedrollen.

’Greenland’ kan købes på Blockbuster.dk nu – og lejes fra 14. december.

Vores mand i Amerika

Den danske 2. verdenskrigsfilm er den sandfærdige og utrolige historie om Henrik Kaufmann, der var den danske ambassadør i USA, da krigen bryder ud og Danmark besættes den 9. april 1940.

Fra den anden side af Atlanten planlægger og udkæmper Kaufmann en farlig og rebelsk strategi for at besejre Hitler og gøre Danmark frit igen.

Ulrich Thomsen har hovedrollen som vovehalsen og verdensmanden Kaufmann overfor bl.a. Mikkel Boe Følsgaard.

‘Vores mand i Amerika’ kan købes fra 7. december og lejes fra 18. december på Blockbuster.dk.

After We Collided

Den hede ungdomsfilm er fortsættelsen til den populære ’After’ fra 2019, der bragte den uskyldige Tessa sammen med den mystiske Hardin.

De to unges forhold er igen i centrum, da Tessa prøver at få sig en ny tilværelse uden Hardin, der bliver sygeligt jaloux, da Tessa ser ud til at indlede et nyt forhold med en fra sin nye praktikplads.

Filmserien er baseret på bøgerne af samme navn – og både en tredje og fjerde film er på vej.

’After We Collided’ kan købes fra 14. december og lejes fra 31. december på Blockbuster.dk.

Tenet

En af årets mest omtalte film udkommer nu til hjemmebiografen.

Action-thrilleren ’Tenet’ er en hæsblæsende og hjernevridende spionfilm, der sender vores helt – kaldet Protagonisten – ud på en livsfarlig mission imod et nyt slags våben, der kan manipulerer med vores forståelse af tid og virkelighed.

Mesterinstruktøren Christopher Nolan, der tidligere har lavet 'The Dark Knight' og 'Inception', står bag filmen, der bl.a. er optaget i Danmark, og som kommer hele verden rundt fra London til Mumbai. Den har John David Washington og Robert Pattinson i hovedrollerne.

’Tenet’ kan købes fra 14. december og lejes fra 28. december på Blockbuster.dk.

Happiest Season

Så er vi nået til julefilmene – og ’Happiest Season’ er en af årets nye store juletitler.

Den romantiske komedie handler om kæresteparret Abbey og Harper, der op til juleaften får lidt kurrer på tråden i deres forhold. Det sker, da Abbey opdager, at Harper har holdt deres lesbiske forhold hemmeligt for sin konservative familie.

Filmen balancerer velkendte følelser om at ville accepteres af sin familie, være tro overfor sig selv … og ikke at ødelægge julen.

I de to hovedroller ses Kristen Stewart og Mackenzie Davis.

’Happiest Season’ kan købes og lejes fra 11. december.

 

Love Actually

Den søde romantiske komedie ’Love Actually’ er en moderne juleklassiker, der omfavner højtidens varme værdier.

Filmen følger otte par i London og deres meget forskellige kamp med kærligheden op til jul – spillet af en parade af store filmstjerner.

Det er jo ikke rigtig jul, før man har set Hugh Grant danse – og følt det i både fingre og tæer, når Bill Nighy synger sin hæslige julesang ’Christmas Is All Around’.

’Love Actually’ kan både købes og lejes på Blockbuster.dk her.

The Holiday

Romantikken er i højsædet i denne søde julefilm, hvor to kvinder bytter hjem op til højtiden – for at undgå mænd og kærlighed for en stund.

Men netop, som de mindst venter det, dukker kærligheden op igen … i skikkelse af to mænd.

’The Holiday’ har en stærk firkløver i front med Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law og Jack Black.

’The Holiday’ kan både købes og lejes på Blockbuster.dk her.

Fars Fede Juleferie

Har du brug for et godt grin op til jul, så står familien Grisworld til rådighed.

I jule-klassikeren ’Fars Fede Juleferie’ er der lagt op til en god gammeldags jul med et stort grantræ, julelys på hele huset og masser af julemad.

Men intet går som det skal i hænderne på farmand Clark i skikkelse af Chevy Chase, der er hovedmanden bag filmens legendariske og hysterisk morsomme fjollerier.

’Fars Fede Juleferie’ kan både købes og lejes på Blockbuster.dk her.

 

Alene Hjemme

Den uopslidelige jule-komedie ’Alene Hjemme’ kan i år fejre sit 30-års jubilæum – og den holder stadig!

8-årige Kevin bliver glemt af familien, da de tager afsted på juleferie, og han må selv stå for at pynte op og gøre klar til højtiden. Men det er ikke det eneste, som venter den lille dreng.

Da to indbrudstyve har udset sig huset, må Kevin nemlig holde dem ude, og det bliver med spektakulære fælder og vanvittige optrin.

'Alene Hjemme' kan købes og lejes på Blockbuster.dk her.

Die Hard

Ja, ‘Die Hard’ er en julefilm. Basta. Og hvis du ikke tror på os, så kan du jo passende se eller gense den op til jul?

Juleaften bliver politibetjenten John McClane fanget i en kontorbygning af en gruppe terrorister, da han skal besøge sin fraseparerede kone.

Den hyggelig julestemning bliver vendt til et brutalt, action-opgør mellem 12 bevæbnede mænd og enmandshæren Jonh McClane – selvfølgelig spillet af Bruce Willis i en af sine glansroller.

’Die Hard’ kan både købes og lejes på Blockbuster.dk her.

Grinchen

Dr. Seuss’ populære og søde julehistorie om den grønne julehader Grinchen blev forrige år lavet til en animationsfilm for hele familien.

Da Hvemstrups beboere annoncerer, at de vil holde den største julefest nogensinde, lægger Grinchen en skummel plan for at forpurre dette.

Men da pigen Cindy-Lou dukker op, begynder det langsomt at gå op for den grønne julehader, hvad højtidens sande værdier faktisk består af.

’Grinchen’ kan både købes og lejes på Blockbuster.dk her.

Jul på Vesterbro

I 2003 skabte Anders ’Anden’ Matthesen den udødelig julekalender ’Jul på Vesterbro’, hvor han selv spiller de fleste af de ikoniske roller – fra den alkoholiserede Stewart Stardust over den prostituerede narkoman Randi til hippie-socialrådgiveren Arne Nougatgren.

De 24 afsnit er lige sjove hvert år – og selvfølgelig med en vaskeægte ørehænger som titelsang.

’Jul på Vesterbro’ kan købes på Blockbuster.dk her.

Tinka og Kongespillet

Sidste års store julekalender ’Tinka og Kongespillet’ kan i år genopleves på Blockbuster.dk.

Tinka er lynhurtigt blevet en meget populær jule-karakter, og ’Tinka og Kongespillet’ er en opfølger til julekalenderen fra 2017, ’Tinkas juleeventyr’.

I ’Tinka og Kongespillet’ må Tinka og vennen Lasse rejse ind i Nissernes rige for at lede efter Tinkas far, Kong Storm, der skulle have udnævnt Tinka som arving til tronen - inden han på mystisk vis forsvandt.

Men da kongen er væk – og uden en officielt udnævnt kronarving – står riget uden regent, og onde kræfter lurer i mørket for at overtage magten.

’Tinka og Kongespillet’ kan købes på Blockbuster.dk her.

Pagten

DRs populære julekalender fra 2009 følger drengen Malte, der danner et venskab til nissen Lyda.

Nisserne er truet af en ond isheks, Iselin, der vil overtage hele den magiske verden. Kun en ting holder hende tilbage. En mystisk pagt, indgået for lang tid siden.

Malte og Lyda må finde den første – men de skal igennem en række svære prøvelser.

’Pagten’ kan købes på Blockbuster.dk her.

Krummernes jul

Så er det tid til at fejre jul med familien Krumborg igen – og hvis det skal blive rigtig jul, så skal stemningen helt i top.

Krummerne byder på et skønt karaktergalleri fra den skøre familie, Fru Olsen og vicevært Svendsen over de to småforbrydere Bent og Amigo til ja, selveste Julemanden og hans drillenisser.

Der er masser af sjov, men også fare på færde i denne julekalender for hele familien.

’Krummernes jul’ kan købes på Blockbuster.dk her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden