Cookie- og Privatlivspolitik
Det samlede overblik: Glæd jer til at se de her film i biografen i 2021

Det samlede overblik: Glæd jer til at se de her film i biografen i 2021

Her finder du vores guides til, hvad der får premiere i biografen

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Alt tyder på, at 2021 bliver et brag af et filmår! Det vidner vores samlede overblik i hvert fald om. Herunder finder du således vores lister med de største biograffilm i 2021 fra diverse genrer.

Klik på billederne for at se alle filmene fra den enkelte genre.

Listerne indeholder dog ikke alle årets kommende film - det komplette overblik kan findes under kommende film her.

Danske film guide

Der er noget for enhver smag i 2021 - også når vi kigger på danske film. Bl.a. indtager Ulrich Thomsen rollen som Carl Mørck i en ny afdeling Q-film, der er dramaer om Danmarks historie og komedier om vildmænd og provinsen. For familierne er der en ny filmatisering af Bjarne Reuters 'Buster' og gensyn med en ternet Ninja samt Familien Jul. Læs om de danske film her.

Superheltefilm guide

Både helte og skurke er på spil i næste års superheltefilm. Bl.a. er holdet af superskurke tilbage i Suicide Squad 2, Tom Hardy er tilbage i titelrollen i Venom 2, Scarlett Johanson står alene i Black Widow og Tom Holland svinger sig i gennem multiverset. Læs om superheltefilmene her.

Drama guide

Masser af følelser, biografiske indblik og musik. Alle film har jo nok lidt drama, så her er det kun de mest imødesete internationale dramaer, der er på listen. Skæbnefortællinger om personlig tragedie, sygdom, krig, indvandring og romantik samt nedslag i kendte menneskers liv. Læs om dramaerne her.

Action guide

Der kommer til at være knald på i 2021. Daniel Craig tager bl.a. en sidste tørn som James Bond, Vin Diesel og Toretto-holdet ruller igen, Godzilla møder King Kong. Og så er der dobbelt op på Tom Cruise-action, mens Tom Holland er videospilshelten Nathan Drake. Læs om actionfilmene her.

Animation- og familiefilm guide

Hvis du skal i biografen med familien, så er der masser af film at vælge i mellem. Snurre Snup og Looney Tunes tager en tur mere på basketball-banen, Tom & Jerry går til filmen og den sidste drage skal findes for at skabe harmoni i verden. Læs om animations- og familiefilmene her.

Komediefilm guide

I 2021 er masser af film at vælge imellem, hvis du har brug for at grine. Tag bl.a. på et nostalgi-trip med Ghostbusters, prøv et grin, der også gør ondt med Ruben Östlund eller få både romantik og komedie i Marry Me med Jennifer Lopez og Owen Wilson. Læs om komediefilmene her.

Gyserfilm guide

Warren-parret udforsker igen paranormale hændelser, Michael Myers lever stadig og en mystisk seriemorder efterlader spiraltegn på sine gerningssteder. Der er både fortsættelser og helt nye chok på det blodige gyserprogram for næste år. Læs om gyserfilmene her.

Science fiction-film guide

Dystopisk fremtid, rumeventyr, nye teknologier og robotter. Ja, science fiction-genren byder på lidt af hvert. Bl.a. vender Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss tilbage som Neo og Trinity i The Matrix 4 og vi får (forhåbentligt) også Denis Villeneuves episke filmatisering af Dune. Læs om science fiction-filmene her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Britta

Hvis biograferne ikke skal gå helt i stå, så skal der altså vises nogle af de helt store film.

7 minutter siden
Marathon Max

Jeg skal personligt ikke se nogen af disse film.

23 timer siden
Alexuser/910996
Alexuser/910996

Nej !!

Total inkompetence.
En serie fra Ryan der ødelagde hele sequal serien og slog hodepersonen ihjel . Nej tak.

1 dag siden
TheDayDreamer

Er det stadig planen at danske fans skal vente helt til 20 maj med at se "Godzilla Vs. Kong"?

1 dag siden
Thomasuser/117955
Thomasuser/117955

Holy testical tuesday !!! Er kong ikke anelse større end vi plejer at se ham i ???

1 dag siden

Aktive debatter