Cookie- og Privatlivspolitik
7 science fiction-film du kan glæde dig til i 2021

7 science fiction-film du kan glæde dig til i 2021

Fra rumeventyr til en dystopisk fremtid

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

2020 nærmer sig sin afslutning. Vi kigger derfor ind i et nyt og spændende filmår, der bl.a. byder på en række science fiction-film. Dem kigger vi på herunder.

I 2021 venter der således en tur til en dystopisk fremtid, ny teknologi og robotter, videre til en fremtidskrig og eventyr på fremmede planeter.

Filmene er listet kronologisk. Klik på titlerne for mere information.'Chaos Walking' - premiere den 4. februar
'Chaos Walking' foregår i en dystopisk verden, hvor der ingen kvinder er og alle levende væsner kan høre hinandens tanker. Filmen har bl.a. Star Wars: The Force Awakens-skuespilleren Daisy Ridley, Spider-Man: Homecoming-skuespilleren Tom Holland og ikke mindst vores egen Mads Mikkelsen på rollelisten.

'Reminiscence' – premiere den 15. april
Denne film handler om en forsker, der opdager en måde hvorpå, man kan genleve sin fortid. Med denne nye teknologi prøver han nu at finde sin gamle flamme. I hovedrollen ses Hugh Jackman, der er kendt fra film som Logan og Prisoners, mens rollelisten også består af bl.a. Rebecca Ferguson og Thandie Newton.

’BIOS’ – premiere den 22. april
Science-fiction-filmen 'BIOS' foregår i en post-apokalyptisk verden og handler om en robot, der er bygget til at beskytte sin skabers elskede hund. Som tiden går, lærer robotten både om livet, kærlighed, venskab og om, hvad det vil sige at være menneske. På rollelisten finder man bl.a. Tom Hanks og Caleb Landry Jones.
'Infinite' - premiere den 20. maj
Man følger i 'Infinite' en mand, der finder ud af, at hans hallucinationer er syn fra tidligere liv. I instruktørstolen finder man Antoine Fuqua, der tidligere har stået bag bl.a. The Equalizer og Training Day. Hovedrollen indtages af Mark Wahlberg.

'The Tomorrow War' - premiere den 22. juli
'The Tomorrow War' handler om en mand, som bliver valgt til at være soldat i en fremtidskrig. Menneskelighedens overlevelse er nu afhængig af, at han kan konfrontere sin fortid. Filmen er instrueret af Chris McKay, der tidligere har stået bag animationsfilm som LEGO Filmen - Et klodset eventyr og LEGO Filmen 2, mens rollelisten bl.a. består af Chris Pratt og J.K. Simmons.’Dune’ – premiere den 30. september
Science fiction-filmen 'Dune' er baseret på Frank Herberts roman fra 1965 og handler om den unge hertugsøn Paul Atreides, der vikles ind i galaksens mest indædte politiske magtkampe, hvor krydderiet Melange er altbetydende for herredømmet. Bag filmen står Denis Villeneuve, den bl.a. også står bag Sicario, Arrival og Blade Runner 2049. Call Me By Your Name-skuespilleren Timothée Chalamet spiller Atreides, mens filmen også har bl.a. Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård og Charlotte Rampling på rollelisten.

'The Matrix 4' - premiere den 21. december
Efterfølgeren til trilogien bestående af The MatrixThe Matrix Reloaded og The Matrix Revolutions bliver julens store sci fi-film. 
Plottet er indtil videre ukendt, men Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss vender tilbage til serien som Neo og Trinity, mens Lana Wachowski instruerer solo denne gang.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

16 timer siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

23 timer siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

2 dage siden

Aktive debatter