Cookie- og Privatlivspolitik
Tarantino er på vej med en forlænget udgave af 'Once Upon a Time... in Hollywood' - på bog

Tarantino er på vej med en forlænget udgave af 'Once Upon a Time... in Hollywood' - på bog

Mesterinstruktøren springer ud som forfatter med to bøger

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino har annonceret, at han forventer at stoppe karrieren efter sin næste og 10. film. Men hans kreative talent går ikke på pension.

Til gengæld har han tænkt sig at udfolde talentet i andre formater end filmmediet - derfor springer han nu ud som forfatter.

Den 57-årige filmskaber er således på vej med hele to bøger, og den første bliver en bogversion af hans seneste epos Once Upon a Time... in Hollywood.

Men bogen bliver så at sige en "forlænget udgave" af filmen, der beskrives som "en frisk, legende og chokerende" udvidelse - som fortæller nye historier om hovedkaraktererne Rick Dalton og Cliff Booth.

Deadline kan berette, at bogen bl.a. udforsker Ricks tid i Italien og hans spaghettiwestern karriere, mens Burt Reynolds, der oprindeligt havde en rolle i filmen før sin død, er blandt de nye karakterer som vil optræde i den skrevne udgave.

Den anden bog som Tarantino har på vej er en faglitterær bog med titlen 'Cinema Speculation', som dykker ned i 70'ernes film med instruktørens egne anmeldelser og spekulative "hvad hvis"-tanke-scenarier, samt hans store beundring for filmkritikeren Pauline Kael.

I starten af i år afslørede Tarantino også, at han arbejdede på en Once Upon a Time... in Hollywood-spinoff tv-serie, eller rettere en filmatisering af filmens fiktive western-serie 'Bounty Law', hvor Leonardo DiCaprio spillede dusørjægeren Jake Cahill.

Bogversionen af 'Once Upon a Time... in Hollywood' udkommer i sommeren 2021, mens 'Cinema Speculation' endnu ikke har en udgivelsesdato.

Se herunder coveret til bogen:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

21 timer siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden