/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Star-Lord vender tilbage i 'Thor 4'

Star-Lord vender tilbage i 'Thor 4'

Og Sylvester Stallone er på vej til konkurrenten

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Chris Pratt dukker op som Peter Quill/Star-Lord i den kommende superheltefilm Thor 4: Love and Thunder. Om Star-Lord får selskab af de andre Guardians eller omfanget af deres roller, kendes ikke endnu.

Der blev allerede lagt op til et samarbejde mellem tordenguden og galaksens beskyttere, da Chris Hemsworths Thor sidst blev set ombord på Star-Lords rumskib.

Som vi tidligere har skrevet, vender Natalie Portman tilbage, og at hun kommer til at træde ind i rollen som en kvindelig Thor.

James Gunn har også tidligere afsløret, at Guardians of the Galaxy Vol 3, vil foregå umiddelbart efter 'Thor 4: Love and Thunder'.

Apropos James Gunn, så har instruktøren afsløret, at endnu en skuespiller fra Guardians of the Galaxy følger ham til DC-universet.

På Instagram er instruktøren i selskab med Sylvester Stallone og bekræfter, at film-ikonet medvirker i en endnu ukendt rolle i den kommende Suicide Squad film.

Stallone er kun den seneste i rækken, der følger Gunn til den rivaliserende franchise. Idris Elba og Taika Waititi fra Thor-filmene og Michael Rooker samt Sean Gunn fra Guardians of the Galaxy-filmene er allerede bekræftede til rivalerne fra DC’s nye film.

Suicide Squad 2 er lige nu planlagt til premiere den 5. august 2021, mens Thor 4: Love and Thunder først får premiere den 10. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

14 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

19 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

1 uge siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden