Cookie- og Privatlivspolitik
Star-Lord vender tilbage i 'Thor 4'

Star-Lord vender tilbage i 'Thor 4'

Og Sylvester Stallone er på vej til konkurrenten

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Chris Pratt dukker op som Peter Quill/Star-Lord i den kommende superheltefilm Thor 4: Love and Thunder. Om Star-Lord får selskab af de andre Guardians eller omfanget af deres roller, kendes ikke endnu.

Der blev allerede lagt op til et samarbejde mellem tordenguden og galaksens beskyttere, da Chris Hemsworths Thor sidst blev set ombord på Star-Lords rumskib.

Som vi tidligere har skrevet, vender Natalie Portman tilbage, og at hun kommer til at træde ind i rollen som en kvindelig Thor.

James Gunn har også tidligere afsløret, at Guardians of the Galaxy Vol 3, vil foregå umiddelbart efter 'Thor 4: Love and Thunder'.

Apropos James Gunn, så har instruktøren afsløret, at endnu en skuespiller fra Guardians of the Galaxy følger ham til DC-universet.

På Instagram er instruktøren i selskab med Sylvester Stallone og bekræfter, at film-ikonet medvirker i en endnu ukendt rolle i den kommende Suicide Squad film.

Stallone er kun den seneste i rækken, der følger Gunn til den rivaliserende franchise. Idris Elba og Taika Waititi fra Thor-filmene og Michael Rooker samt Sean Gunn fra Guardians of the Galaxy-filmene er allerede bekræftede til rivalerne fra DC’s nye film.

Suicide Squad 2 er lige nu planlagt til premiere den 5. august 2021, mens Thor 4: Love and Thunder først får premiere den 10. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

21 timer siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden