Cookie- og Privatlivspolitik
'Scream 5' får fjollet ny titel... men måske den faktisk er genial?

'Scream 5' får fjollet ny titel... men måske den faktisk er genial?

Ghostface-gyseren er i kassen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Scream 5 har netop afsluttet sine optagelser - og med det kunne skaber og executive producer på den kommende gyser, Kevin Williamson, afslører den officielle titel på den femte film, der kommer til at hedde... 'Scream'.

Ja, det ser ud til, at det nye film er opkaldt efter originalen, selvom den ikke vil være et remake og har flere af seriens faste skuespillere med, herunder Neve CampbellCourteney Cox og David Arquette.

Men hvad der umiddelbart kan virke som en fjollet titel, er måske faktisk slet ikke så dum endda...

Scream-serien har nemlig altid været bannerførerende for det komiske meta-gys, hvor genrens regler bliver vendt på hovedet og kommenteret på, mens fortsættelserne både behandlede ideerne om horror-sequels, trilogier og reboots.

En ny tendens, som vi har set i de senere år er efterfølgere, som afviser franchisens tidligere film og istedet laver en direkte fortsættelse til den første film. Det var fx tilfældet med Halloween fra 2018 - der jo også hed præcis det samme som sin forgænger fra 1978.

Da plottet stadig er hemmeligt, kan vi kun gisne om, hvad venter os i 'Scream (5)'. Men holdet bag den nye Ghostface-film har afsløret, at den vil følge traditionen fra de tidligere værker i universet.

Vores tilbagevenden til Woodsboro vil derfor formentlig blive en tidsrelevant kommentar til den gyserfilmverden, vi lever i lige nu, samt sætte en blodig finger på pulsen af populærkulturen. Og i så fald kan den nye titel var et smågenialt meta-stab.

'Scream 5' bliver den første film uden Wes Craven (1939-2015) ved roret. Arvtagerne bliver makkerparret Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, som seneste stod bag Ready or Not.

Med offentliggørelsen af den nye titel udkom også en ny plakat - se den herunder.

Scream (5) får premiere den 13. januar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/471603
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

3 dage siden
Wayne

Have foretrukket Lucas version...

4 dage siden
Christian

Men Fight Club er for lavt nede. Efter min mening er det hans bedste.

4 dage siden
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid.

5 dage siden
Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

1 uge siden

Aktive debatter