Cookie- og Privatlivspolitik
'Scream 5' får fjollet ny titel... men måske den faktisk er genial?

'Scream 5' får fjollet ny titel... men måske den faktisk er genial?

Ghostface-gyseren er i kassen

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Scream 5 har netop afsluttet sine optagelser - og med det kunne skaber og executive producer på den kommende gyser, Kevin Williamson, afslører den officielle titel på den femte film, der kommer til at hedde... 'Scream'.

Ja, det ser ud til, at det nye film er opkaldt efter originalen, selvom den ikke vil være et remake og har flere af seriens faste skuespillere med, herunder Neve CampbellCourteney Cox og David Arquette.

Men hvad der umiddelbart kan virke som en fjollet titel, er måske faktisk slet ikke så dum endda...

Scream-serien har nemlig altid været bannerførerende for det komiske meta-gys, hvor genrens regler bliver vendt på hovedet og kommenteret på, mens fortsættelserne både behandlede ideerne om horror-sequels, trilogier og reboots.

En ny tendens, som vi har set i de senere år er efterfølgere, som afviser franchisens tidligere film og istedet laver en direkte fortsættelse til den første film. Det var fx tilfældet med Halloween fra 2018 - der jo også hed præcis det samme som sin forgænger fra 1978.

Da plottet stadig er hemmeligt, kan vi kun gisne om, hvad venter os i 'Scream (5)'. Men holdet bag den nye Ghostface-film har afsløret, at den vil følge traditionen fra de tidligere værker i universet.

Vores tilbagevenden til Woodsboro vil derfor formentlig blive en tidsrelevant kommentar til den gyserfilmverden, vi lever i lige nu, samt sætte en blodig finger på pulsen af populærkulturen. Og i så fald kan den nye titel var et smågenialt meta-stab.

'Scream 5' bliver den første film uden Wes Craven (1939-2015) ved roret. Arvtagerne bliver makkerparret Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, som seneste stod bag Ready or Not.

Med offentliggørelsen af den nye titel udkom også en ny plakat - se den herunder.

Scream (5) får premiere den 13. januar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

De 5 jeg glæder mig mest til er flg.

13 minutter siden
Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

5 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

7 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

22 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden

Aktive debatter