Cookie- og Privatlivspolitik
Disney-makkerparret Lilo & Stitch får deres egen live-action spillefilm

Disney-makkerparret Lilo & Stitch får deres egen live-action spillefilm

Instruktøren er nu fundet

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Folkene bag Disneys live-action udgave af Aladdin med Will Smith står bag en kommende filmatisering historien om Disney-makkerparret 'Lilo & Stitch'.

I weekenden blev filmens instruktør fundet. Det bliver Jon M. Chu, der har et yderst alsidigt CV, som strækker sig fra dansefilmene Step Up 2 & 3 og Justin Bieber-dokumentaren Never Say Never til actionfilmen G.I. Joe: Gengældelsen og trylle-komedien Now You See Me 2.

Senest stod Chu bag den meget populære romantiske komedie Crazy Rich Asian, mens han seneste også er blevet annonceret i et andet Disney-samarbejde omkring tv-serie udgaven af fantasyfilmen Willow.

Den originale animationsfilm Lilo & Stitch fik premiere i 2002 og følger den 6-årige Lilo fra Hawaii, der adopterer et blåt, flabet rumvæsen, Stitch.

Herefter fulgte en række fortsættelser, samt en tv-serie som i Danmark kunne ses som en del af Disney Sjov.

Live-action udgaven af 'Lilo & Stitch' har endnu ikke fået tilknyttet nogle skuespillere. Ej heller ved vi endnu, om det bliver en biograffilm eller om den produceres direkte til streamingtjenesten Disney+.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid. Men måske det kan fungere. Hula-dans kunne sikkert se flot ud i Live-action udgaven. Men jeg er nu meget spændt på at se, hvordan det lille blå rumvæsen Stitch vil komme til at se ud. Og så er der også de andre rumvæsener: Jumba og Pleakley og... Gantu? Gad vide hvordan, at “Den store fiskemand” vil se ud i Live-action udgaven? Sjovt projekt i hvert fald. Det vil jeg glæde mig til at se den dag, hvor filmen kommer ud, ;-).

“Aloha, fætter!”

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

21 timer siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden