Cookie- og Privatlivspolitik
6 film og 1 tv-serie på vej med Leonardo DiCaprio

6 film og 1 tv-serie på vej med Leonardo DiCaprio

Seriemorder, FBI-agent og amerikansk præsident

Stem op!
80
Stem ned!
0
(reset)

Denne artikel blev første gang udgivet i maj 2018 - og er blevet opdateret november 2019 - og nu 2020.

Hollywoods sidste ægte filmstjerne Leonardo DiCaprio har mange spændende projekter på vej - deriblandt tre.Martin Scorsese-projekter og skuespillerens første tv-serie.

Killers of the Flower Moon (2021)
Scorsese og DiCaprio samarbejder i det kommende krimi-drama ’Killers of the Flower Moon’, der tilmed har Robert De Niro på rollelisten. Filmen finder sted i 1920’erne, hvor sagen om mordene på en række medlemmer af Osage-stammen giver anledning til opstarten af selveste FBI. Det er netop blevet bekræftet, at DiCaprio skal spille nevøen til Robert De Niro, som er en konfliktfyldt karakter - han skal altså ikke spille den heroiske FBI-agent, som først antaget.

Arkivbillede fra sagen, der efterforskes i 'Killers of the Flower Moon'

Don't Look Up (2021)
Komedie om to ukendte astronomer, der forsøger at advare verdensbefolkningen om en asteroide med kurs direkte mod jorden. Filmen instrueres af Adam McKay (Vice) og har den vildeste rolleliste, da den udover DiCaprio bl.a. har Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet og Cate Blanchett ombord.

The Devil in the White City (tv-serie)
DiCaprio har længe vist interesse i at spille en slags seriemorder, så hvorfor ikke spille en af de første nogensinde dokumenteret i tv-serie-udgaven af Erik Larsons prisvindende bog 'The Devil in the White City'. Handlingen følger morderen H.H.Holmes, der også var arkitekt bag 1893s Worlds Fair.

H.H. HOLMES OG DICAPRIO
Seriemorder H.H. Holmes og Dicaprio ('Django Unchained')

 

The Black Hand (ukendt premieredato)
Thriller baseret på Stephan Taltys bog om politimanden Joseph Petrosino (DiCaprio), der i starten af 1900-tallet forsøger at få skovlen under den italiensk-amerikanske bande, The Thugs. Historien om Joseph Petrosino er tidligere blevet filmatiseret med Gene Kelly i rollen i 'The Black Hand' fra 1950.

'The Black Hand' (1950) med Gene Kelly genindspilles med DiCaprio.

 

Roosevelt (ukendt premieredato)
Næste store Leo-Scorsese-samarbejde bliver formentlig det biografiske drama om præsident Theodore Roosevelt. DiCaprio skal spille titelrollen som USA's 26. præsident, der udover at besidde embedet fra 1901-09 også modtog Nobels fredspris for sine bestræbelser for at afslutte den russisk-japanske krig. 

Theodore Roosevelt og DiCaprio
Theodore Roosevelt og DiCaprio ('The Aviator')

 

The Crowded Room (Ubekræftet)
For fem år siden blev det meldt ud, at DiCaprio skule spille den virkelige Billy Milligan, som blev anklaget for mord og voldtægt, men gik i retten og forsvarede sig selv med diagnosen "personlighedsforstyrrelse". Ifølge sagen havde Billy op til 24 forskellige personligheder, så man kan godt forstå, hvorfor en skuespiller ønsker sig opgaven. 

Leonardo da Vinci (ubekræftet)
Denne titel er endnu ikke bekræftet, men rygterne lyder, at DiCaprio en gang i fremtiden skal spille sin navnebror - multi-kunstneren Leonardo da Vinci i en filmatisering af Walter Isaacsons (ham der også skrev 'Steve Jobs') biografi herom. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
PernilleSolouser/16711

Glæder mig syg meget til Once Upon a Time in Hollywood, nu hvor Brad Pitt også med.
At se de to store skuespillere i sammen film - Kan da næsten kun blive godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

1 dag siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

3 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

3 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

4 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

5 dage siden

Aktive debatter