Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i november

5 film du skal se i november

Fra julefilm og Viggo Mortensen til musikdokumentar og Mads Mikkelsen

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Det er blevet november og julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder bl.a., at man her i måneden op til december kan komme i julehumør med to biograffilm for hele familien, nemlig Julemandens datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal og Malous jul.

Biograferne byder også på andet end jul og nisser i november. Man kan bl.a. komme ind på livet af et af Danmarks mest succesfulde bands i nyere tid med 7 Years of Lukas Graham.

Der venter desuden også et drama af Viggo Mortensen med Falling, mens man også kan se frem til den stjernespækkede danske komedie Retfærdighedens ryttere.

Læs mere og se trailers herunder. Klik på titlerne for billetter.7 Years of Lukas Graham - premiere den 5.11.
Dokumentarfilmen følger over 7 år sangeren Lukas Forchhammers vej til succes, hans indre dæmoner og splittelsen bag facaden. Set udefra går det godt for Lukas Graham med succes på succes. Men set indefra kan det være rigtig mange elementer at jonglere og få til at harmonere. Drømmene kan nemt blive til mareridt.

instruktør René Sascha Johannsen har fulgt bandet i en hudløs ærlig film om balancer. Fra Christianias gader til swimmingpools i Los Angeles, fra skrumlede kassevogne til luksus privatfly, fra hjerteblod til hitlister.Falling - premiere den 5.11.
Dramaet 'Falling' handler om en konservativ far, der tager turen fra landet til Los Angeles for at besøge sin homoseksuelle søns familie. I rollen som sønnen ses Viggo Mortensen, der med filmen både har debut som instruktør og manuskriptforfatter.

Viggo Mortensen er især kendt for sin rolle som Aragorn i Ringenes Herre-filmene, mens han modtog sin tredje Oscar-nominering i 2019 for sin præstation i 'Green Book'.Julemandens datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal - premiere den 12.11.
Den danske familiefilm er opfølgeren på 'Julemandens datter' om den 12-årige Lucia. Denne gang bliver Lucias bedste ven, Oscar, falsk anklaget for at stjæle Kong Vinters magiske krystal. Lucia må nu satse alt for at bevise hans uskyld og finde den rigtige tyv.

I jagten på den rigtige tyv kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt. Nu er det op til de to bedste venner at sikre, at det alligevel bliver jul.Malous jul - premiere den 19.11
Den danske julefilm for hele familien handler om den trodsige pige Malou, der ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø. Men Malou hader både jul og øen, så hun slår sig sammen med gårdnissen Nils for at lave ballade, så hun kan slippe væk. Men da hendes nye plejeforældre virkelig omfavner hende, opdager hun nye positive sider af sig selv.

'Malous Jul' instrueres Claus Bjerre, der tidligere har stået bag seks Far til Fire-film fra 2005 til 2012. Han skriver også manuskriptet i samarbejde med Frederik Meldal Nørgaard ('Villads fra Valby').Retfærdighedens ryttere - premiere den 19.11.
Den danske komedie er lavet af Anders Thomas Jensen - manden bag 'Blinkende lygter', 'De Grønne Slagtere' og 'Adams Æbler'. Rollelisten består bl.a. af Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Lars Brygmann og Andrea Heick Gadeberg.

Man følger i filmen den udstationerede militærmand Markus, som må tage hjem til sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Ulykken ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer. Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevist om, nogen må stå bag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

3 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

5 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

18 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden