Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events oktober 2020

Oversigt: Events oktober 2020

Musicals, koncertfilm, forpremierer og alt der i mellem

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Forpremiere på Erna i krig i Dagmar + Q&A (19/10)
Første verdenskrig raser, og de sønderjyske mænd bliver indkaldt til at kæmpe for Tyskland. Det inkluderer Ernas søn Kalle, en ung dreng, der er blevet vurderet for dum til at kæmpe i krigen. Da han alligevel bliver sendt afsted, forklæder Erna sig som mand, for at holde hånden over sin søn. Filmen har Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen og Anders W. Berthelsen på rollelisten samt instrueret af Henrik Ruben Genz og baseret på Erling Jepsens roman. Der vil være en Q&A med Henrik Ruben Genz og Erling Jepsen efter visningen af filmen.

Forpremiere på Erna i krig (19/10)
Første verdenskrig raser, og de sønderjyske mænd bliver indkaldt til at kæmpe for Tyskland. Det inkluderer Ernas søn Kalle, en ung dreng, der er blevet vurderet for dum til at kæmpe i krigen. Da han alligevel bliver sendt afsted, forklæder Erna sig som mand, for at holde hånden over sin søn. Filmen har Trine DyrholmUlrich Thomsen og Anders W. Berthelsen på rollelisten samt instrueret af Henrik Ruben Genz og baseret på Erling Jepsens roman.

Vises i Nordisk Film biograferne Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Palads, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Randers, Trøjborg, Aarhus C, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aablorg City Syd, Aalborg Kennedy.

Forpremiere - Jørgen Leth introducerer I Walk i Gentofte Kino (19/10)
En af Danmarks vigtigste og mest inflydelsrige instruktører kommer med en dokumentar, overlevede i 2010 i jordskælv i Haiti. Oplevelsen har dog gjort Jørgen Leth ude af stand til at gå ordentligt. 'I Walk' handler om Leth og hans udfodringer med at blive ældre og stadig have have lyst på livet. Gentofte Kino åbner dørerne for en forpremiere til dokumentaren, hvor Jørgen Leth selv vil være tilstede til at introducere filmen. Derudover vil der være i ægte Lethsk stil være et glas rødvin med i prisen.  

Gallapremiere på Breeder i Empire Bio (20/10)
Vær blandt nogle af de aller første til at se den nye, danske gyserfilm 'Breeder', når filmfestivalen Blodig Weekend inviterer på gallapremiere i Empire Bio.

Forpremiere på Herself i Gentofte Kino (20/10)
Sandra er mor til to døtre. Udover at hun kæmper med at komme sig over den hustruvold hun blev udsat for i sit tidligere forhold, kæmpe hun også med sin boligsituation. 'Herself' er en livsbekræftende film om en kvindes kamp for sine børn og for sig selv, som Gentofte Kino giver dig muligheden for at se til forpremiere.

Stevie Nicks 24k Gold (21/10)
Til musikelskeren bliver det muligt at se rockikonet Stevie Nicks koncertfilm, Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert, der er optaget under hendes tourné under samme navn. Nicks er både kendt som solokunster med en lang række priser, indlemmet i Rock & Roll Hall of Fame, og fra sin tid i Fleetwood Mac.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus og Grand Teatret.

Forpremiere på Erna i krig i Gentofte Bio + Q&A (21/10)
Første verdenskrig raser, og de sønderjyske mænd bliver indkaldt til at kæmpe for Tyskland. Det inkluderer Ernas søn Kalle, en ung dreng, der er blevet vurderet for dum til at kæmpe i krigen. Da han alligevel bliver sendt afsted, forklæder Erna sig som mand, for at holde hånden over sin søn. Filmen har Trine DyrholmUlrich Thomsen og Anders W. Berthelsen på rollelisten samt instrueret af Henrik Ruben Genz og baseret på Erling Jepsens roman. Der vil være en Q&A med Henrik Ruben Genz og Erling Jepsen efter visningen af filmen.

Forpremiere på Madklubben (21/10)
Tag med Kirsten Lehfeldt, Stina Ekblad og Kirsten Olesen til Syditalien. Der kommer god mad, vin og sandheder på bordet, når de tre livsnydende venner tager til varmere breddegrader. 

Cyrano de Bergerac – Cinemaxx teater(22/10)
I en ny og opfindsom opsætning af ’Cyrano de Bergerac’, ses James McAvoy vende tilbage i rollen som den titulære Cyrano. Kærlighedramaet er en bearbejdning af det klassiske stykke, foretaget af Martin Crimp og Jamie Lloyd.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Harry Potter og Flammernes Pokal (24-25/10)
Tag med Harry og alle de andre med til troldmandsturnering. Nordisk Film åbner dørene for at 'Harry Potter og flammernes pokal', så du kan se eller gense den fjerde Harry Potter film på det store lærred.

Vises i Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Koldning, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C.  

Operakino - John Williams i Gentofte Kino (25/10)
John Williams er navnet som alle burde kende. Mesterkomponisten har stået bag en uendelige skare af legendariske filmscores, såsom Star Wars, Indiana Jones, Dødens gab og Harry Potter, for at nævne et par. Gentofte Kino bringer en koncerteilm, hvor John Williams dirigerer nogle af sin karrieres vigtigeste filmtemaer. Inden filmen vil violinisten Kim Sjögren introducere filmen, der selv har spillet sammen med Williams stjerneviolinist Anne-Sophie Mutter, og som også spiller med i koncerten.   

MIX CPH i Empire Bio (24/10-1/11)
MIX er en LGBTQ+ filmfestival, der kører i København. I Empire Bio vil det være muligt at se følgende film:
Jumbo (24/10)
Queering the Pitch (25/10)
My Name is Baghdad (25/10)
Lightroom (26/10)
Beanpole (27/10)
No Hard Feelings (27/10)
Beyond the Horizon (28/10)
Dating Amber (28/10)
Lola (28/10)
Rialto (29/10)
I Carry You With Me (1/11)

Forpremiere på 7 Years of Lukas Graham i Empire Bio (26/10)
Vær blandt nogle af de første til se dokumentaren over musik fænoment Lukas Graham, og frontmanden Lukas Forchammer.

Forpremiere på Erna i krig (26/10)
Første verdenskrig raser, og de sønderjyske mænd bliver indkaldt til at kæmpe for Tyskland. Det inkluderer Ernas søn Kalle, en ung dreng, der er blevet vurderet for dum til at kæmpe i krigen. Da han alligevel bliver sendt afsted, forklæder Erna sig som mand, for at holde hånden over sin søn. Filmen har Trine DyrholmUlrich Thomsen og Anders W. Berthelsen på rollelisten samt instrueret af Henrik Ruben Genz og baseret på Erling Jepsens roman.

Filmen vises i Nordisk Film biograferne Dagmar, Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Koldning, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Trøjborg, Taastrup, Vbiorg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C, 

Forpremiere på Erna i krig (27/10)
Den 27/10 giver CinemaxX muligheden for at være blandt de første til at se 'Erna i krig'. Filmen følger moderen Erna, der forklæder sig som mand for at melde sig ind i hæren, i håb om at beskytte sin søn. Erna spilles af Trine Dyrholm, der senest er blevet hyldet for hende rolle i Dronningen. Hun får selskab af Ulrich Thomsen og Anders W. Berthelsen.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.  

Kinoquizzen - Filmquiz i Valby Kino (27/10)
Find dine mest filmnørdede venner frem og tag en tur i Valby Kino til filmquiz. For 50 kroner per person, kan i stille op med et hold på 5 mennesker og vinde spændende præmier.

The Exorcist - Halloween-gys i Gentofte Kino (31/10)
Er der en bedre måde at bruge sin Halloween på, end at sidde i biografmørket og se en af de mest ikoniske gyserfilm? Hvis svaret er nej, så byder Gentofte Kino på en visning af 'The Exorcist' i et forlænget directors cut. Så husk dit krucifiks og din bibel og kom i Halloween stemning med en omgang djævleuddrivelse. 

The Texas Chainsaw Massacre i Valby Kino (31/10)
En af tidens mest ubehagelig og ulækre gyserfilm, Tobe Hooper 'The Texas Chainsaw Massacre', kan man se på Halloween aften i Valby Kino.

Coco i Valby Kino (31/10)
Se eller gense Disney/Pixar filmen 'Coco' på Halloween i Valby Kino.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Ja Rico, vi er ret enige i toppen.

9 timer siden
S. Rico

1. Spider-Man
2. Spider-Man 2
3. The Amazing Spider-Man
4. Spider-Man: Homecoming

1 dag siden
Antaeus

1. Spiderman (2002)
2. Spiderman 2 (2004)
3. Amazing Spider-man (2012)
4. Spiderman 3 (2007)

1 dag siden
S. Rico

I den nuværende version af StreamingGuide vises der alene et gennemsnit af hhv. brugernes og mediernes karakterer.

3 dage siden
Wayne

Og det lader til at Kino planter de vigtigste nyheder fra streaming siden på deres egen forside - så det giver mening.

4 dage siden

Aktive debatter