Cookie- og Privatlivspolitik
Guide til efterårets familiefilm

Guide til efterårets familiefilm

Tag de mindste med i biografen

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Gummistøvler, vandpytter og regnfrakker – så er det blevet efterår. En ideal tid at tage hele familien med i biografen. Vi har lavet en oversigt over de film, som du kan tage ind og se med dine børn i ferien.

 

Familien Biogfoot

Familien Bigfoot
I fortsættelsen til Bigfoot Junior, følger vi Adam, der er søn af Bigfoot. Da hans far demonstrerer mod et olieborefirma og forsvinder sporløst, er det op til Adam og hans dyrevenner at opklare farens forsvinding.

BILLETTER

 

Far til fire og vikingerne

Far til fire og vikingerne
Far og co. vender tilbage, men alt er ikke, som det plejer i familien. Der er uenighed og krise blandt Far, Onkel Anders og de ellers sammentømrede søskende. De melder sig til et familieterapikursus i en vikingelandsby i håb om at komme tilbage til deres stærke sammenhold.

BILLETTER

 

Lassie kommer hjem

Lassie kommer hjem
Drengen Frederik og collien Lassie er uadskillelige. Da Frederiks familie bliver nødt til at flytte til en lejlighed, hvor man ikke må have dyr, bliver Frederik sønderknust. Frederik hører at Lassie er stukket af fra sit nye hjem, og Frederik begiver sig ud for at finde sin bedsteven.

BILLETTER

 

Luna og den magiske krystal

Luna og den magiske krystal
Luna er ikke et helt almindeligt pindsvin. Hun fortæller historier og fantasifulde eventyr, hvor hun altid fremstår som den modige og frygtløse helt. Da den magiske krystal bliver stjålet, får hun muligheden får at bevise sit værd. Luna begiver sig på ud på et fantastisk og farefuldt eventyr med sin bedsteven, egernet Tjum.

BILLETTER

 

Bølle på eventyr

Bølle på eventyr
Da den forkælede hund Bølles ejer dør, bliver Bølle pludselig konfronteret med den skræmmende virkelighed udenfor hans overdådige palæ. Med hjælp fra den barske og hjemløse hund Rousey og den 18-årige musiker Zoe, må Bølle kæmpe for at finde sin plads i verden.

BILLETTER

 

Trolls på verdensturné

Trolls på verdensturné
De populære Trolls begiver sig ud et nyt eventyr. Poppy, Kvist og de andre pop-trolls opdager, at de ikke er de eneste trolde på jorden. Der er faktisk et utal af trolde, og de er inddelt i genrer – alt fra heavy metal, til country og techno. Da troldenes sikkerhed pludselig er på spil, er det op til Poppy og Kvist at forene verdens trolde.

BILLETTER

 

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant
Pinky og Veronica drager ud på eventyr med piraten Kaptajn Sabeltand, i jagten på den sagnomspunde magiske diamtant, der eftersigende kan opfylde ønsker. Men da troldmanden Maga Khan også er på jagt efter diamanten, bliver missionen en del sværere end som så.

BILLETTER

 

Fremad

Fremad
Disneys film foregår i et alternativt univers, hvor magiske væsner som nisser, alfer, enhjørninger, kentaurer og trolde eksisterer. Der er bare ikke mere magi tilbage i verden. Vi følger vi brøderne Ian og Barley, der får deres afdødes fars tryllestav og en trylleformular, som har muligheden for at genoplive deres far i 24 timer. Besværgelsen går ikke helt efter planen, og snart kommer de to meget forskellige brødre ud på et eventyr for at genopdage magien.

BILLETTER 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Ja Rico, vi er ret enige i toppen.

10 timer siden
S. Rico

1. Spider-Man
2. Spider-Man 2
3. The Amazing Spider-Man
4. Spider-Man: Homecoming

1 dag siden
Antaeus

1. Spiderman (2002)
2. Spiderman 2 (2004)
3. Amazing Spider-man (2012)
4. Spiderman 3 (2007)

1 dag siden
S. Rico

I den nuværende version af StreamingGuide vises der alene et gennemsnit af hhv. brugernes og mediernes karakterer.

3 dage siden
Wayne

Og det lader til at Kino planter de vigtigste nyheder fra streaming siden på deres egen forside - så det giver mening.

4 dage siden

Aktive debatter