Events i oktober - mød Viggo Mortensen!

Oversigt over alle arrangementer i biograferne
Billede
(© Nordisk Film)

Gallapremiere på Falling med Viggo Mortensen (26-27-28-29/10)
Kom til eksklusivt gallepremiere på 'Falling', Viggo Mortensens instruktør debut. Filmen handler om et anstrengt forhold mellem en far og hans søn. Da farens demens forværres, flytter han hjem til sin søn, og de to bliver nødt at forsøge at reparere deres forhold.

Udover at det er en unik mulighed for at se 'Falling' som en af de første i Danmark, kommer selveste Viggo Mortensen til at være tilstede og svare på spørgsmål efter filmen.

Kan ses i Imperial d. 26/10
Kan ses i Empire d. 27/10
Kan ses i Dragør Bio d. 29/10

MIX CPH i Empire Bio (24/10-1/11)
MIX er en LGBTQ+ filmfestival, der kører i København. I Empire Bio vil det være muligt at se følgende film:
Jumbo (24/10)
Queering the Pitch (25/10)
My Name is Baghdad (25/10)
Lightroom (26/10)
Beanpole (27/10)
No Hard Feelings (27/10)
Beyond the Horizon (28/10)
Dating Amber (28/10)
Lola (28/10)
Rialto (29/10)
I Carry You With Me (1/11)

Forpremiere på 7 Years of Lukas Graham i Empire Bio (26/10)
Vær blandt nogle af de første til se dokumentaren over musik fænoment Lukas Graham, og frontmanden Lukas Forchammer.

Forpremiere på Erna i krig (26/10)
Første verdenskrig raser, og de sønderjyske mænd bliver indkaldt til at kæmpe for Tyskland. Det inkluderer Ernas søn Kalle, en ung dreng, der er blevet vurderet for dum til at kæmpe i krigen. Da han alligevel bliver sendt afsted, forklæder Erna sig som mand, for at holde hånden over sin søn. Filmen har Trine DyrholmUlrich Thomsen og Anders W. Berthelsen på rollelisten samt instrueret af Henrik Ruben Genz og baseret på Erling Jepsens roman.

Filmen vises i Nordisk Film biograferne Dagmar, Esbjerg Broen, Falkoner, Fields, Frederikssund, Herning, Hillerød, Koldning, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Randers, Trøjborg, Taastrup, Vbiorg Fotorama, Waves, Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C, 

Forpremiere på Erna i krig (27/10)
Den 27/10 giver CinemaxX muligheden for at være blandt de første til at se 'Erna i krig'. Filmen følger moderen Erna, der forklæder sig som mand for at melde sig ind i hæren, i håb om at beskytte sin søn. Erna spilles af Trine Dyrholm, der senest er blevet hyldet for hende rolle i Dronningen. Hun får selskab af Ulrich Thomsen og Anders W. Berthelsen.

Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.  

Kinoquizzen - Filmquiz i Valby Kino (27/10)
Find dine mest filmnørdede venner frem og tag en tur i Valby Kino til filmquiz. For 50 kroner per person, kan i stille op med et hold på 5 mennesker og vinde spændende præmier.

The Exorcist - Halloween-gys i Gentofte Kino (31/10)
Er der en bedre måde at bruge sin Halloween på, end at sidde i biografmørket og se en af de mest ikoniske gyserfilm? Hvis svaret er nej, så byder Gentofte Kino på en visning af 'The Exorcist' i et forlænget directors cut. Så husk dit krucifiks og din bibel og kom i Halloween stemning med en omgang djævleuddrivelse. 

The Texas Chainsaw Massacre i Valby Kino (31/10)
En af tidens mest ubehagelig og ulækre gyserfilm, Tobe Hooper 'The Texas Chainsaw Massacre', kan man se på Halloween aften i Valby Kino.

Coco i Valby Kino (31/10)
Se eller gense Disney/Pixar filmen 'Coco' på Halloween i Valby Kino.