Marvel-rygte: Tom Cruise skal spille Iron Man

Doctor Strange 2 får måske besøg af verdensstjernen
Billede
(© Marvel / Collider)

Lang tid før Marvels filmiske univers og før Robert Downey Jr. blev identisk med Iron Man, så var Tom Cruise faktisk tæt på at spille Avengers-helten.

I 1998 var Mission Impossible-stjernen således interesseret i selv at producere og medvirke i en film om Tony Stark og hans heroiske alias.

Det blev aldrig til virkelighed, men nu kan det være, at Tom Cruise alligevel kan få opfyldt superheltedrømmen.

Et nyt rygte fra MCU Cosmic lyder nemlig på, at Marvel lige nu overvejer at hyre den 58-årige skuespiller til at spille netop Iron Man i Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness.

Men han vil ikke overtage Robert Downey Jr.s rolle, derimod vil han blive introduceret som en alternativ udgave af helten fra et andet univers.

For som titlen på Doctor Strange-fortsættelsen antyder, så vil den åbne op for "the multiverse" i MCU, som man forrige år gjorde på animationsfronten i Spider-Man: Into the Spider-verse.

Senest har DC gjort noget lignende med The Flash, hvor man har hyret både Michael Keaton og Ben Affleck til at spille Batman i samme film, og nu vil Marvel altså gøre nummeret efter i deres filmiske univers.

Historien går på, at man vil have flere stjerner med i cameos i den kommende Marvel-film, der har den rutinerede Sam Raimi på instruktørposten. Tom Cruises optræden som Iron Man vil derfor også være kort, hvis det altså bliver til virkelighed.

Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness får premiere 24. marts 2022.

Hvis man vil have en lille indikation på, hvordan Tom Cruise vil gøre det som Iron Man, så udkom der sidste år en såkaldt "deep fake" udgave af det. Se videoen her:

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad a