Cookie- og Privatlivspolitik
Ja, Robert Pattinson er en fucking actionstjerne!

Ja, Robert Pattinson er en fucking actionstjerne!

Fra romantisk vampyr til intens actionhelt med ’Tenet’ (sponsoreret)

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Det er en yderst interessant udvikling engelske Robert Pattinson har undergået i sin karriere. Nu bliver han med Christopher Nolans action-thriller Tenet skudt op i den helt tunge skuespiller-liga.

Køb dine billetter til 'Tenet' her:


Pattinson springer nemlig her ud som rendyrket og charmerende actionstjerne iklædt charmeklud og kørehandsker. Det holder!

Den 34-årige brite brød som bekendt igennem som følsom vampyr i de romantiske Twilight-film, men gik både sideløbende med young adult-franchisen og efterfølgende radikalt andre veje som skuespiller.

Således har man kunnet opleve ham i både mindre produktioner og små art house-film. Bl.a. to samarbejder med auteuren David Cronenberg i den krøllede 'Cosmopolis' og den satiriske 'Maps to the Stars'.

Filmen, der dog måske for alvor lagde hans glimtende vampyr-rolle i graven, var den intense drama-thriller 'Good Time', hvor man finder Pattinson i en yderst beskidt rolle med fedtet hår.

Samme interessante rollevalg har siden præget hans karriere. Bl.a. kunne man sidste år se ham som særpræget søulk med stort overskæg i den bizarre og sort/hvide 'The Lighthouse'.

Med Christopher Nolans nyeste og action-ambitiøse ’Tenet’, springer Pattinson altså nu ud som rendyrket actionstjerne, der både hopper ud fra bygninger og fræser intenst afsted i sin bil.

I ’Tenet’ spiller han nemlig Neil - en rap kollega til filmens anden hovedrolle, der spilles af John David Washington. Sammen begiver de to kampklare spioner sig ud i en livsfarlig kamp imod en ny slags fjende, der får begrebet tid til at slå knuder.Den hårdtslående duo skal nemlig forsøge at sikre intet mindre end hele menneskeheden overlevelse ved at standse den tophemmelige forbryderorganisation, som gør brug af det mystiske våben 'inversion'.

Med rollen som actionhelten Neil når Pattinson altså et nyt niveau i sin allerede spændende karriere med flere alsidige rollevalg. Det bliver bestemt kun mere og mere interessant at følge ham i fremtiden.

Forude ved vi dog allerede nu, at bl.a. en yderst dyster og action-tung rolle venter for skuespilleren, nemlig som den ikoniske Nattens Ridder i 'The Batman', der har premiere den 30. september næste år.

Køb dine billetter til 'Tenet' her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

5 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

19 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden