Cookie- og Privatlivspolitik
Er den næste store Marvel superskurk fundet?

Er den næste store Marvel superskurk fundet?

Seriestjerne får nøglerolle i 'Antman 3'

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Den lilla titan Thanos blev den helt store modstander som Avengers-heltene skulle nedkæmpe i Marvel-filmene Infinity War og Endgame.

Nu er den næste fjende måske afsløret. Rygtet går nemlig på, at Kang the Conqueror (på dansk Kang Erobreren) vil være med i Ant-Man 3.

Den højaktuelle skuespiller Jonathan Majors (HBO-serien 'Lovecraft Country') er således blevet castet til en endnu ikke offentliggjort nøglerolle i den næste Marvel-film om Myremanden. Det beretter Deadline.

Her forlyder det altså, at Majors skal spille den magtfulde Kang - en tidsrejsende superskurk kendt fra netop Avengers-tegneserierne, hvor han har været oppe imod stort set alle de kendte helte.

'Endgame' udviklede netop tidsrejseaspektet i Marvels univers, mens den seneste Ant-Man and the Wasp legede med The Qouantom Realm. Introduktionen af Kang kan tage det aspekt til det næste niveau - hvor der også findes flere versioner af skurken.

Karakteren er en Stan Lee og Jack Kirby kreation, først under navnet Rama-Tut i 'De Fantastiske Fire' - som Marvel fornyeligt har overtaget rettighederne til, og som nu kan filmatisere i deres eget Marvel Cinematic Universe.

Hvem ved, måske The Fantastic Four rent faktisk kan dukke op i 'Ant-Man 3'? Rygtet går nemlig også på, at den næste historie om Marvel-myren bliver en langt større film end dens to forgængere - med flere karakterer.

Om Kang The Conqueror får en enkeltstående optræden i 'Ant-Man 3', eller om han får en større ark over flere film er endnu ikke til at sige, men baseret på sit tegneserieoplæg har karakteren i hvert fald potentialet til det.

Ant-Man 3 har ikke en premieredato endnu, men forventes at lande i 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

24 minutter siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

2 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden