Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i september

5 film du skal se i september

Teenage-sex, teenage-druk og teenage-mutanter

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Sommervejret er ved at skifte og Tenet har vist, at vi stadig gerne vil i biografen. Heldigvis da, for september byder på en række helt nye premierefilm.

Der er film for enhver smag. Filmhistoriens yndlings collie, Lassie, vender tilbage i familiefilmen Lassie kommer hjem. Der er noget for de unge, med teenageromancen After 2: After We Collided, samt det nyeste indspark i X-Men-universet, med den længe ventede The New Mutants.

Derudover bliver der også noget af grine af, med Armando Iannucci seneste film The Personal History of David Copperfield, der vinkler Dickens klassiker på en ny måde.

Sidst, men ikke slet ikke mindst, kommer den længeventede Druk, der er et nyt hovedværk af Thomas Vinterberg.

Læs mere og se trailers herunder.

After 2: After We Collided
Tessa og Harding vender tilbage i efterfølgeren til kærlighedsdramaet After fra 2019. Traileren byder på intens og hed kærlighed, da de to forsøger at få deres komplicerede og heftige romance til at fungere. Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin vender tilbage i de to hovedroller.

Filmene bygger på bog-serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles.

Druk
Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe spiller fire venner, der
 kaster sig ud i et eksperiment, hvor de vil forsøge at opretholde en konstant promille på 0,5. I traileren ser vi at alkoholforbruget tager fat og promillerne stiger, mens de fire mænd drikker sig igennem dagligdagen som gymnasielære.

Filmen har allerede modtaget priser og enorm hyldest , og vi glæder os helt vildt til at se Thomas Vinterbergs næste film, der ifølge instruktøren selv både er en hyldest til ungdommen og livet.

The New Mutants
Den nye X-Me-film har haft en svær vej til biografen.
Reshoots og corona har været med til at udskyde den længeventede film. Men nu er det tid, og med et stjernecast af Hollywoods mest spændende unge skuespillere, og en trailer, der smager af gys, er vi spændte på endelig at se hvad filmen bringer til superhelte-franchisen.

Castet består bl.a. af Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, som vi kender fra Game of Thrones og Charlie Heaton, der er kendt fra 'Stranger Things'.

 

The Personal History of David Copperfield
Baseret på Charles Dickens roman kommer den næste kantede britiske komedie af Armando Iannucci. Iannucci har gjort sig bemærket med de politiske In The Loop og The Death of Stalin. I hovedrollen som den titulære David Copperfield, ses den altid seværdige Dev Patel, der bl.a. er kendt fra Slumdog Millionaire og Lion.

Derudover er filmen spækket med stjerner såsom Hugh Laurie, Peter Capaldi, Gwendoline Christie og Tilda Swinton.

Lassie kommer hjem
Første gang vi mødte den kloge og trofaste collie på det store lærred var i 1943-versionen med bl.a. Elizabeth Taylor, mens historien sidst blev filmatiseret i Lassie fra 2006. Før det var Lassie en karakter i Eric Knights roman, der har lagt grund for filmatiseringerne og flere tv-serier. Den klassiske fortælling om den familievenlige og handlekraftige collie, får nu nyt liv i en film for hele familien og hundelskere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter