Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events august 2020

Oversigt: Events august 2020

Harry Potter, Sean Connery 90 år og klassisk koncert i Holland

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

I den næste måned har du mulighed for både at se film, der ellers ikke bliver vist i de danske biografer samt deltage i spændende forpremierer.

Se også: Overblik over repremierer i sommeren. 

Her kan du få et overblik over kommende events i august.

Queen & Slim (14/-23/8)
Melina Matsoukas debutfilm med indledende snak om den nuværende situation i afromiljøer verden over med fokus på bl.a. George Floyd og Breonna Taylor.
Vises i Empire Bio. Gloria Biograf, Grand Teatret, Øst for Paradis.

En Verden Udenfor (uden danske undertekster) - (14.8)
Indtager førstepladsen på IMDb's liste over de 250 bedste film nogensinde. Vises i Valby Kino.

Harry Potter og De Vises Sten (15/8-16/8)
J.K. Rowlings unge troldmand viste sig for første gang på det hvide lærred i fortællingen om 'De Vises Sten', der nu kan ses eller genses i biografen. Vises med danske undertekster.
Vises i Nordisk Film Biografer.

The Matrix (18/8)
Keanu Reeves, bullet time, blå og røde piller og et væld af eminente actionscener er blot dele af den moderne science fiction-klassiker 'The Matrix'.
Vises i Cinemateket.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (22/8-23/8)
Anden film i serien om Harry, Ron og Hermione, der denne gang får nok at se til med en kæmpemæssig slange. Vises med danske undertekster.
Vises i Nordisk Film Biografer.

André Rieu’s Magiske Maastricht: Sammen i Musikken (22/8, 23/8, 29/8 & 30/8)
Nu inviterer André Rieu dig, familien og vennerne til en spektakulær musikaften optaget i hans hjemby Maastricht i Holland.

Med 'Sammen i Musikken' har kongen af vals udvalgt sine mest spektakulære optrædener og følelsesladede numre, og han bringer den glade stemning fra sine ikoniske udendørskoncerter ind i din lokale biograf. Musik har mere end nogen anden kunstform en magisk evne til både at helbrede, sprede håb og bringe mennesker sammen - stadig med afstand. Der er ingen som kongen af vals, der kan røre vores hjerter, bevæge os til tårer og få os til at le - Rieu har en helt særlig gave, der taler direkte til vores følelsesregister.
Vises i Atlas Biograferne, Baltoppen Bio, Cinema Center Helsingør, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Nordisk Film Biografer, Værløse Bio.

Sean Connery 90 år (25/8)
Den 25. august fylder den levende legende Sean Connery 90 år. Det skal behørigt fejres med et brag af en filmaften. CinemaxX lægger ud med ‘The Hunt for Red October (Jagten på Røde Oktober)’ kl. 18.00 efterfulgt af ‘The Untouchables (De Uovervindelige)’ kl. 21.15.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.

Hansard (27/8)
Oplev de dobbelte Olivier Awards-prisvindere Lindsay Duncan - kendt fra 'Birdman' og 'About Time' - og Alex Jennings - kendt fra 'The Lady in the Van' og 'The Queen' - i dette helt nye teaterstykke af Simon Woods optaget fra National Theatre i London.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

4 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter