Efter "straks-skilsmissen": Mille Dinesen finder 20 år yngre mand i ny romantisk komedie

Rita-instruktør står bag 'Rør ved mig'
Rør ved mig
(© Henrik Ohsten / Scanbox)

Mille Dinesen havde sit at se til i den superpopulære komedie Jagtsæson fra sidste år, og nu får hun igen kamp til stregen i den romantiske komedie 'Rør ved mig'.

Filmen, der er instrueret af Lars Kaalund, som også har instrueret Dinesen i tv-serien 'Rita', beskrives af filmselskabet Scanbox som en morsom, varm og moderne skildring af en kvinde, der opdager, hvad der er vigtigt i livet.

Mille Dinesen spiller Maja, der har udsigt til at blive forfremmet til overlæge.

Hun bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”.

Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas. Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sin søn Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

Udover Dinesen er Ulrich Thomsen (biografaktuel i Vores mand i Amerika), Mia Lyhne, Mille Lehfeldt, stortalentet Troels Kortegaard Ullerup og Casper Crump på rollelisten.

'Rør ved mig' får premiere den 4. november 2021.