/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Efter "straks-skilsmissen": Mille Dinesen finder 20 år yngre mand i ny romantisk komedie

Efter "straks-skilsmissen": Mille Dinesen finder 20 år yngre mand i ny romantisk komedie

Rita-instruktør står bag 'Rør ved mig'

Stem op!
85
Stem ned!
0
(reset)

Mille Dinesen havde sit at se til i den superpopulære komedie Jagtsæson fra sidste år, og nu får hun igen kamp til stregen i den romantiske komedie 'Rør ved mig'.

Filmen, der er instrueret af Lars Kaalund, som også har instrueret Dinesen i tv-serien 'Rita', beskrives af filmselskabet Scanbox som en morsom, varm og moderne skildring af en kvinde, der opdager, hvad der er vigtigt i livet.

Mille Dinesen spiller Maja, der har udsigt til at blive forfremmet til overlæge.

Hun bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”.

Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas. Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sin søn Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

Udover Dinesen er Ulrich Thomsen (biografaktuel i Vores mand i Amerika), Mia Lyhne, Mille Lehfeldt, stortalentet Troels Kortegaard Ullerup og Casper Crump på rollelisten.

'Rør ved mig' får premiere den 4. november 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

13 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

19 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

1 uge siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden