Cookie- og Privatlivspolitik
 Charmerende og hudløst ærlig - Jennifer Lawrence er vores allesammens klodsede superstjerne

Charmerende og hudløst ærlig - Jennifer Lawrence er vores allesammens klodsede superstjerne

30 år i dag!

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Berømmelse er en underlig ting. Vi følger stjerners liv med en distanceret interesse igennem en linse af glansbilleder eller skandaler. Vi ser dem i deres dyre kjoler, på røde løbere med deres perfekte tandpastasmil.

Derfor er det enormt forfriskende, når vi ser en superstjerne nedbryde den grænse. Især én skuespiller har vi set dumme sig, være akavet, spontan, hyldende morsom og helt igennem elskværdigt menneskelig. Det er selvfølgelig ingen andre end Jennifer Lawrence aka. Jlaw!

I anledningen af at Jennifer Lawrence fylder 30 år, hylder vi vores allesammens klodsede og elskelige superstjerne, der brød igennem i Winter's Bone, blev en superstjerne i The Hunger Games, sparkede røv i 'X-Men' og imponerede i film som American Hustle og Mother!.

Her er fem gange hvor JLaw vandt vores hjerter.

 

Jennifer Lawrence Oscar

Falder til Oscarshowet
Lawrence er den yngste kvinde med ialt fire Oscar-nomineringer på cv'et! Men det er slet ikke det, vi elsker hende for.

For i 2012 vinder Jennifer Lawrence nemlig Oscaren for sin portrættering af den unge og skæve Tiffany i filmen Silver Linings Playbook – en rolle, der spejler hendes egen særegne personlighed.

Da hun skal hente Oscar-statuetten, som er et af de største øjeblikke i en skuespillers liv, hvor glamourfaktoren er på sit højeste, og hele verden følger med på live tv, falder Jennifer Lawrence på vej til podiet. Betuttet over sit fald foran de største stjerner i branchen, er hendes reaktion at grine af det hele og sige: ’You guys are just standing up because you feel bad that i fell and that’s really embarrassing, but thank you.’

I det efterfølgende pressemøde med Jennifer Lawrence håndterer hun spørgsmålene om hendes fald på samme humoristisk vis. Man mærker tydeligt, at hun ikke er vandt til det formelle format og håndterer situationen ved at joke sig igennem pressemødet, samt erklære at hvis hun er lidt rundt på gulvet, er det nok fordi hun har fået lidt at drikke.

Pressemødet samt det foregående fald, viser på perfekt måde hvorfor Lawrence er så relaterbar en kendis, i sin grimasseskærende, forvirrede og fjogede facon.

 

Jennifer Lawrence og Jack Nicholson

Mødet med Nicholson
Efter pressemødet bliver J-Law interviewet af en journalist, da Jack Nicholson pludselig går over for at lykønske den unges skuespillere med sin pris. Lawrence smalltalker afslappet med Nicholson, lige indtil han vender ryggen til, hvor hun gisper og falder sammen i sine hænder i en tydelig overvældende følelse af at være starstruck.

En om noget relaterbar reaktion, der viser hvordan Lawrence, på trods af sin egen stjernestatus, stadig reagerer menneskeligt i mødet med en kendis.  

 

Timothee Chamalet

Jlaws crush 
I et interview omhandlende premieren på Lawrences spion film Red Sparrow, bliver hun spurgt hvem hun ville forføre i virkeligheden. Uden særlig meget tænketid erklærer Lawrence, hvor lækker hun synes den Oscar-nominerede Timothée Chamalet er.

Efterfølgende bliver der ikke lagt fingre imellem præcis hvor lækker, hun synes han er, og hvordan hun ærgrer sig over hans unge alder. Hun ender med lige at dobbeltjekke med sine kollegaer om han er over 18 i tilfælde af at hun var upassende. I ægte Lawrencesk stil kører hun sit svar helt ud ved at sige: "Buttering him up like a pig for slaughter and then I’m gonna swing right in there as soon as he’s 30".

 

Jennifer Lawrence Natalie Dormer

I kissed a girl and I liked it
Under premieren på den sidste film i Hunger Games-filmserien bliver Lawrences medstjerne Nathalie Dormer interviewet, alt imens vi ser Lawrence i baggrunden. Lawrence læner sig ind for at give Dormer et afskedskys på kinden, men da Dormer så vender hurtigt i samme øjeblik, ender de to med at kysse.

De bryder begge to ud af latter over den forvirrede situation, hvor Lawrence som altid håndterer situationen med humor og siger "We just kissed on camera, and I liked it.", mens hun grinende går videre.

 

Jennifer Larence funny

Venner for livet 
Når man bliver kendt, kan det måske være svært at holde fast i sit gamle liv eller sine gamle venner. For Jennifer Lawrence har en ven været vigtig at holde fast i, nemlig barndomsvennen Andy Strunk. I gymnasietiden nominerede Jennifer Lawrence Andy til en konkurrence om at blive skolens mest populære dreng. Forældrene var bekymrede over om det var for at lave sjov med Andy, som har down-syndrom. Men for Lawrence var det udelukkende for Andys skyld, og han endte med at vinde. Lawrence fik, ikke overraskende, selv titlen som ’Most chatty’ eller den mest snakkede.

Hendes omsorg og fortsatte venskab med Andy viser stærkt hvordan Jennifer Lawrence altid har været et menneske, som har gået sine egne veje og gjort tingene på sin egen måde. 

Vi ønsker Jlaw tillykke med de 30 år, og vi ser frem til mange flere film og charmerende øjeblikke. De næste projekter, man kan glæde sig til at se hende i, er Paolo Sorrentinos 'Mob Girl' samt de to Adam McKay-film, 'Don't Look Up' og 'Bad Blood'.

Jennifer Larence American Hustle

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

4 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

4 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter