Cookie- og Privatlivspolitik
Bradley Cooper er den første stjerne i Paul Thomas Andersons næste film

Bradley Cooper er den første stjerne i Paul Thomas Andersons næste film

Mesterinstruktøren begynder at caste 

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Paul Thomas Anderson er utvivlsomt en af nyere tids mest spændende og hyldede instruktører. Nu er filmskaberen ved at samle holdet til sin kommende og blot 9. film, og ifølge The Hollywood Reporter skal Bradley Cooper, der også har haft stor succes som instruktør på filmen A Star is Born, spille en stor rolle. 

Anderson, der er manden bag hovedværker som Boogie Nights, Magnolia og There Will Be Blood ,var sidst aktuel med Phantom Thread i 2017. Hans næste film, som eftersigende vil blive et ensemble værk, er stadig holdt relativt hen i det uvisse plotmæssigt. 

Vi ved dog, den vil foregå i 1970ernes San Fernando Valley, hvor Anderson selv voksede op. Her skal vi følge en ung mand, der går på high school og samtidig er en succesfuld barneskuespiller.

Cooper skal ifølge Collider højst sandsynligt spille en "old school producer eller instruktør", som tager drengen under sine vinger. Før Cooper var Harrison Ford, Michael Douglas, og George Clooney alle på tale, men Anderson valgte altså et yngre navn.

Andre medier skriver, at også Leonardo DiCaprio var på ude efter rollen, hvilket er morsomt, da Cooper for nyligt overtog DiCaprios rolle i Guillermo del Toros kommende Nightmare Alley.

Hvornår P.T. Andersons næste (mester)værk udkommer, vides ikke præcis. På IMDb står den dog som en 2021-titel. Indtil da kan du læse om instruktørens samlede filmografi i vores hyldest i anledning af hans fødselsdag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter