Cookie- og Privatlivspolitik
Trine Dyrholm er klar til at gå i krig som mand

Trine Dyrholm er klar til at gå i krig som mand

Eksklusiv plakat til 'Erna i krig'

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

En dansk krigsfilm er på vej med Trine Dyrholm i hovedrollen. Titlen er Erna i krig, og vi kan som de første afsløre filmens plakat. 

Plakaten er simpel, men stemningsfuld. Den viser Dyrholm klædt som soldat, mens hun med et fortvivlet og målrettet blik står midt i en hær af netop soldater.

Erna i krig

'Erna i krig' er baseret på Erlings Jepsens bog af samme navn og foregår under Første Verdenskrig.

Tyskland mangler soldater, og derfor kigger de mod Sønderjylland. Her bor Erna med sin 17-årige enfoldige søn Kalle. Ham vil tyskerne rekuttere mod Ernas vilje, da hun har lægens ord for, at "Kalle er for dum til at gå i krig", men den køber tyskerne ikke.

Moren vælger derfor at træde i sin søns sted, klipper sig korthåret og bytter identitet med en deserteret soldat. Inden længe bliver Erna en del af den sønderjyske deling og går i krig.

Udover Trine Dyrholm medvirker også Ulrich ThomsenAnders W. Berthelsen og Sylvester Byder. Bag kameraet er Henrik Ruben Genz, der bl.a. har instrueret Frygtelig Lykkelig og Gud taler ud

Erna i krig får dansk premiere den 29. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig? Og dette lader så til, at blive det danske bud på en Mulan lignende historie? Ole Bornedal har også en ny krigsfilm på vej, og han lavede også 1864. Sidste år fik vi “I Krig og Kærlighed”. Dernæst har vi “Krigen” og “9 April”, begge med Pilou Asbæk. Kunne sagtens blive ved.. Siger ikke der er noget galt med denne type film, men nu har vi kørt rundt i den samme manege i snart 15 år. Kan vi virkelig ikke være mere originale i dette land, og lave “storfilm”, som ikke omhandler f’ing krig?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.