Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Racerløb, romantik og sønderjysk splittelse

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Denne uge byder på fire spritnye premierefilm til at bryde november-mørket. Du kan blandt andet nyde godt af lidt fart over feltet med vilde racerbiler eller frydes over dokumentaren om musiklegenden Leonard Cohen.

Ellers byder ugen også på internationalt hædret sønderjysk drama, og så kan man varme sig på årets helt store romantiske julefilm tilført en god sjat George Michael.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Le Mans '66
Bildesigneren Carroll Shelby går sammen med den temperamentsfulde, men fænomenale racerkører Ken Miller i bestræbelserne på at bygge en racerbil for Ford, der kan konkurrere med selveste Ferrari i det prestigefyldte løb Le Mans.

De to hovedroller indtages af stjernerne Matt Damon og Christian Bale, og instruktøren James Mangold stod også bag et andet anerkendt biografisk drama om Johnny Cash med Walk The Line.


Last Christmas
Kate har ikke styr på hverken kærlighed, karriere eller familie og kæmper sig gennem tilværelsen som julenisse i en julebutik – men så en dag møder hun den charmerende Tom, der sætter alt i et nyt perspektiv.

'Game of Thrones'-stjernen Emilia Clarke spiller Kate overfor Henry Golding, bedst kendt fra Crazy Rich Asians. Soundtracket byder desuden på en kaskade af George Michael-sange inklusivt klassikeren og titelnummeret 'Last Christmas'.


Marianne & Leonard: Words of Love
Vi møder her den legendariske musiker Leonard Cohen i sine unge år i 1960'erne, der møder sin muse Marianne Ihlen og indleder et smukt og følsomt kærlighedsforhold.

Dokumentaren er instrueret af Nick Broomfield, der benytter sig af gamle filmklip og interviews til at skildre kærlighedshistorien for en af musikhistoriens helt store navne.Onkel
Kris lever som landmand som en gård i Sønderjylland, hvor hun også passer på sin halvinvalide onkel/surrogatfar, men da hun begynder at drømme om et liv væk fra gården, står hun overfor et svært valg.

Det danske drama vandt hovedprisen i Japan på Tokyo International Film Festival. Instruktøren Frelle Petersen var også instruktørassistent på film som Hvidstengruppen, R og Tarok.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

2 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

2 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

3 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

4 timer siden
Steenuser/813780
Steenuser/813780

....Men hans bror er bare så meget bedre ;-)

5 timer siden