Cookie- og Privatlivspolitik
Hollywoods nye hjerteknuser er klar til at indtage scenen

Hollywoods nye hjerteknuser er klar til at indtage scenen

Der er stor romantik i luften i nyt autentisk drama

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

I I Still Believe følger man den unge Jeremy Camp, der er på vej til at blive en stor musikstjerne i USA.

Iført cowboybukser, Converse-sko, gamle t-shirts og sin guitar ved sin side indtager en ny stjerne, K.J. Apa, rollen som Jeremy Camp. Den newzealandske skuespiller er bedst er kendt i rollen som Archie Andrews i tv-serien 'Riverdale'.

Med rollen som Jeremy Camp er han ved at tage form som en funklende stjerne på Hollywood-himlen, der kan knuse de unge kvinders hjerter. Han er 23 år og har utvivlsomt flere roller på vej i Hollywood. 

Filmen handler om Jeremy, der jagter den amerikanske drøm. Undervejs møder han Melissa, på det universitet hvor de begge studerer. Deres kærlighed er ikke til at tage fejl af, og de forelsker sig på kort tid. Det er til trods for, at Melissa kæmper imod, da en anden, allerede etableret musiker, bejler til hende.

Jeremy vinder Melissas kærlighed, men i deres euforiserende lykke er der også udfordringer, da Melissa bliver diagnosticeret med en alvorlig form for kræft. Herefter beslutter Jeremy sig for at vige sit liv til Melissa og fortælle hendes historie om den hårde kamp mod kræften.

K.J. Apa i rollen som Jeremy Camp

Idet filmen behandler sygdom som et af temaerne, leder den tankerne over på dramaer som En flænge i himlen og Mig før dig, der var med til at bane vejen for unge stjerner som Ansel Elgort og Sam Claflin. Måske 'I Still Believe' kan gøre det samme for K.J. Apa?

Filmen er baseret på bogen af samme navn skrevet af netop Jeremy Camp. Han er i dag en stor stjerne i USA, der blander rock og ballader. Sangeren har udgivet seks albums, hvoraf tre af dem har opnået salg som guldplade, hvilket vil sige, at han har solgt over en halv million plader. Derudover har han haft 17 førstepladser på singlelisten.

K.J. Apa spiller overfor Britt Robertson, som tidligere har medvirket i film som Tomorrowland: A World Beyond og Mother’s Day.

Derudover er Gary Sinise også med i filmen. Han har blandt andet spillet Lieutenant Dan i Forrest Gump. Også countrysangeren Shania Twain er med.

I Still Believe er aktuel i biograferne.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

4 dage siden

Aktive debatter