Cookie- og Privatlivspolitik
Scream 5 kommer allerede næste år

Scream 5 kommer allerede næste år

Glæd jer til et gensyn med Ghostface

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det er helt tilbage i 2011, at vi fik den seneste film i slasher-franchisen med Scream 4 - instrueret af den ny afdøde gyser-legende Wes Craven, der står bag alle fire film i serien.

Tidligere i år blev det så annonceret, at det er de to filmskabere Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett – der stod bag den intense gyser Ready or Not – som overtager instruktørstolen, når de skal bringe Ghostface til live igen.

Desuden kom det frem, at Scream-kendingen David Arquette vender tilbage som den elskelige betjent Dewey Riley.

Nu er der så sat et årstal på premieren for filmen, der er sat til 2021 - altså 10-året for den seneste film. Det skriver Bloody Disgusting.

Der er dog endnu ikke offentliggjort nogle plotdetaljer, men filmen bliver skrevet af James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man) og Guy Busick (’Ready or Not’). Endvidere kommer Scream-skaberen Kevin Williamson til at agere executive producer.

Indtil videre er det kun Arquette, der officielt vender tilbage, men vi kan måske også se frem til, at Neve Campbell gentager sin rolle som Sidney Prescott, da hun har sagt, at hun har haft samtaler om at vende tilbage.

Optagelserne starter senere i år, men udover, at filmen altså vil få premiere i 2021, lader den præcise dato dog vente på sig. Vi følger sagen her på siden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

6 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden