Cookie- og Privatlivspolitik
Premieren på Christopher Nolans Tenet flyttes igen... men budskabet er stadig positivt!

Premieren på Christopher Nolans Tenet flyttes igen... men budskabet er stadig positivt!

Storfilmen er stadig sommerens håb

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Mulan har nu også skiftet premieredato - se hele oversigten her.


Sommerens store eventfilm Tenet er igen blevet udsat pga. Covid-19. Først hed premieren den 16. juli, så den 30. juli, og nu er Warner Bros. klar til at sende filmen ud den 12. august.

Og ja, vi er kede af det herinde på kino.dk, for vi glæder os til 'Tenet' - som små børn til juleaften - og en Christopher Nolan-eventfilm i juli er snart ved at være en smuk tradition for os filmelskere.

Tænk bare på  The Dark KnightThe Dark Knight RisesInception og Dunkirk!

Men vi vælger pt. at holde fokus på én positiv ting: Nolan og Warner Bros. holder fast i en sommerpremiere! De tror stadig på, at 'Tenet' er blandt de film, der virkelig kan kickstarte biografoplevelsen igen i det store udland efter måneder med lukkede biografer.

Tenet

Fortsætter kampen imod Covid-19
Herhjemme er biografbranchen så småt kommet tilbage på benene. Nej, billetsalget er ikke på niveau med normale tider, men de fleste biografer er genåbnede under trygge forhold, og med titler som Little Women og Fremad har vi oplevet flotte resultater.

Danskerne har savnet biograf-oplevelsen.

Desuden er vi heldige, da vi har en perlerække af danske film, som har solgt og vil sælge billetter her efter Corona-lockdown. Undtagelsen er den næste.

I USA er situationen dog en anden. Her er infektionstallene desværre i vækst uge for uge. Så selvom planen lige nu er at genåbne en god portion biografer midt juli, og selvom retningslinjer er blevet sendt ud, så er flere stater tøvende. En genåbning til august er pt. mere realistisk.

Ej heller er biograferne i Kina back in business.

Derfor giver flytningen af 'Tenet' god mening. Og mon ikke Mulan følger?* Disney-filmen, der har premiere den 23. juli, er den anden store Hollywoodfilm, vi alle venter på.

Warner Bros. har også meldt ud, at de ønsker at give 'Tenet' en spilleperiode, der er længere end normalt. Så mange kan nå at se filmen, nu hvor man ikke kan proppe salene længere. Det er derfor premieren ligger en onsdag istedet for en fredag.

Tenet

Nolan to the rescue!
August-datoen for 'Tenet' er desværre stadig sårbar over for Corona-situationen, men det faktum, at Warner Bros. holder fast i den tidligst mulige dato, giver os filmelskere tiltro på, at biograferne verden over kun er én storfilm væk fra at hive publikum tilbage. Under trykke forhold selvfølgelig.

Nolan skulle eftersigende stå bag denne beslutning. Warner har nemlig udtalt, at instruktøren går målrettet efter at udgive 'Tenet' som en af de første film post Corona.

Den tiltro og den anerkendelse af biografmediet som det eneste sted for de store event-film bør hyldes! Især i en tid med Netflix.

Instruktørens passionerede kærlighed til biograferne kom også til udtryk tilbage i marts, hvor Nolan skrev et officielt brev, der bad publikum om at huske biograferne, når alt dette var overstået.

"Movie theaters have gone dark, and will stay that way for a time. But movies, unlike unsold produce or unearned interest, don’t cease to be of value. Much of this short-term loss is recoverable. When this crisis passes, the need for collective human engagement, the need to live and love and laugh and cry together, will be more powerful than ever," lød ordene.

Nolan har længe været en fanfavorit og en af de få filmskabere, der i den grad tænker biografoplevelsen ind i sine film. En Nolan-film er et event, og det er helt ok, han kalder sine film for eventfilm.

Det er med andre ord passende, at det netop er ham, der skal give biografmediet nyt liv, når biograferne verden over kan åbne sikkert op igen.

Faktisk har Nolans værker allerede haft del i danskernes retur til biffen, eftersom instruktørens værker er blevet vist retrospektiv den sidste måned - og lige nu kan du genopleve hans yderst populære Dark Knight-trilogi i biograferne:

Find billetter til Batman Begins her:

Find billetter til The Dark Knight her:

Find biletter til The Dark Knight Rises her:


Inception

Inception
 har allerede været vist, men denne vender tilbage slut juli til en række særvisninger i anledning af filmens 10 års-jubilæum. Og det skulle eftersigende være en seværdig oplevelse, da Nolan her sender en hilsen med nyt eksklusivt kig på 'Tenet', som muligvis hænger sammen med handlingen i 'Inception'.

 

*Mulan har nu skiftet premieredato til den den 20. august.

Samtidig vil Warner Bros. bruge jubilæumsvisningen til at løfte sløret for kommende titler ('DUNE'!!!).

'Tenet' får nu premiere den 12. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter