Cookie- og Privatlivspolitik
Podcast #46: 10 af de bedste bogfilmatiseringer nogensinde

Podcast #46: 10 af de bedste bogfilmatiseringer nogensinde

Fra bog til film - præsenteret i samarbejde med Mofibo (sponseret)

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Vi nørder i denne podcast 10 af de absolut bedste bogfilmatiseringer - nogensinde! Ja, Harry Potter er med på listen - men der vil måske også være sin del af overraskelser. Alle bøgerne bag de 10 film er at finde i Mofibos kartotek

Lige nu kan man eksempelvis nå at læse eller lytte til bogen bag den biografaktuelle film Undtagelsen hos Mofibo, der er baseret på Christian Jungersens bestseller-roman af samme navn. God fornøjelse.

Podcasten præsenteres i samarbejde med Mofibo, hvor du lige nu kan få 30 dages gratis prøveperiode med kampagnekoden ’bogenbagfilmen’. Opret dig på Mofibo og få ubegrænset adgang til mere end 250.000 e- og lydbøger.

Opret dig på Mofibo nu!

Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den: 
- På Spotify
- I Apple podcast
- Hos Libsyn
- På Podimo (søg på ’kino.dk filmpodcast’) 
- Og i podcast-app'en på din iPhone, hvor du også finder vores øvrige episoder.

BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.

God fornøjelse! Abonner gerne på podcasten, skriv en anmeldelse og kast nogle stjerner efter os. Husk at du også altid kan skrive til os med forslag om alt fra emner til forbedringer på bjarke@kino.dk.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke Friis Kristensen

Hej Trine

Ja, Harry Potter-universet er bestemt et, man kan vende tilbage til igen og igen :) Og selv tak - dejligt du kan bruge koden. God læselyst!

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

Brugeren bag "Trine" er notorisk kendt for at indlejre et reklamelink i samtlige indlæg, hun laver. Også i denne tråd, hvor reklamelinket er kamufleret under ordet "dyner". Og samme tricks er brugt i alle de andre indlæg brugeren har oprettet gennem tiden. Jeg har rapporteret dem alle, men ingen har ryddet op endnu.

Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter