Cookie- og Privatlivspolitik
Margot Robbie sejler forrest i ny Pirates of the Caribbean

Margot Robbie sejler forrest i ny Pirates of the Caribbean

Splitte mine bramsegl

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Margot Robbie er kørt i stilling til at indtage hovedrollen i en ny Pirates of the Caribbean-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Således bevæger skuespillerinden sig fra den sprængfarlige Harley Quinn i Birds of Prey til pirat-løjer i sørøverland, hvor Johnny Depp som bekendt ellers har slået sine folder som kaptajn Jack Sparrow i indtil videre fem film.

Manuskriptforfatteren Christina Hodson (‘Birds of Prey’) skriver filmen, der ikke kommer til at være en direkte spin-off af pirat-franchisen, men derimod en separat og original historie med nye karakterer. Herunder bl.a. netop Margot Robbie.

Sørøverfilmen er dog kun i sin tidlige udviklingsfase og plottet hemmeligholdt, men vil bl.a. have Jerry Bruckheimer tilknyttet som producer, hvilket han også har været på de tidligere Pirates-film.

Filmen med Margot Robbie har ikke noget med det tidligere annoncerede reboot af franchisen at gøre. Det skal desuden skrives af ’Chernobyl’-skaberen Craig Mazin og Ted Elliott, der tidligere har været med til at skrive Johnny Depp-filmene.

Den kommende Pirates-film med Margot Robbie har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter