Cookie- og Privatlivspolitik
Margot Robbie sejler forrest i ny Pirates of the Caribbean

Margot Robbie sejler forrest i ny Pirates of the Caribbean

Splitte mine bramsegl

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Margot Robbie er kørt i stilling til at indtage hovedrollen i en ny Pirates of the Caribbean-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Således bevæger skuespillerinden sig fra den sprængfarlige Harley Quinn i Birds of Prey til pirat-løjer i sørøverland, hvor Johnny Depp som bekendt ellers har slået sine folder som kaptajn Jack Sparrow i indtil videre fem film.

Manuskriptforfatteren Christina Hodson (‘Birds of Prey’) skriver filmen, der ikke kommer til at være en direkte spin-off af pirat-franchisen, men derimod en separat og original historie med nye karakterer. Herunder bl.a. netop Margot Robbie.

Sørøverfilmen er dog kun i sin tidlige udviklingsfase og plottet hemmeligholdt, men vil bl.a. have Jerry Bruckheimer tilknyttet som producer, hvilket han også har været på de tidligere Pirates-film.

Filmen med Margot Robbie har ikke noget med det tidligere annoncerede reboot af franchisen at gøre. Det skal desuden skrives af ’Chernobyl’-skaberen Craig Mazin og Ted Elliott, der tidligere har været med til at skrive Johnny Depp-filmene.

Den kommende Pirates-film med Margot Robbie har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

1 dag siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

6 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter