Margot Robbie sejler forrest i ny Pirates of the Caribbean

Splitte mine bramsegl
Billede
(© Warner Bros. / Walt Disney Pictures)

Margot Robbie er kørt i stilling til at indtage hovedrollen i en ny Pirates of the Caribbean-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Således bevæger skuespillerinden sig fra den sprængfarlige Harley Quinn i Birds of Prey til pirat-løjer i sørøverland, hvor Johnny Depp som bekendt ellers har slået sine folder som kaptajn Jack Sparrow i indtil videre fem film.

Manuskriptforfatteren Christina Hodson (‘Birds of Prey’) skriver filmen, der ikke kommer til at være en direkte spin-off af pirat-franchisen, men derimod en separat og original historie med nye karakterer. Herunder bl.a. netop Margot Robbie.

Sørøverfilmen er dog kun i sin tidlige udviklingsfase og plottet hemmeligholdt, men vil bl.a. have Jerry Bruckheimer tilknyttet som producer, hvilket han også har været på de tidligere Pirates-film.

Filmen med Margot Robbie har ikke noget med det tidligere annoncerede reboot af franchisen at gøre. Det skal desuden skrives af ’Chernobyl’-skaberen Craig Mazin og Ted Elliott, der tidligere har været med til at skrive Johnny Depp-filmene.

Den kommende Pirates-film med Margot Robbie har endnu ingen premieredato.