The Kindness of Strangers giver "et smil på læben og et lille stik i hjertet"

De første danske publikumsreaktioner på Lone Scherfigs nye film
Billede
(© SF Studios)

I denne uge er en af dansk films store filmskabere Lone Scherfig (Italiensk for begyndere, An Education) tilbage i biografen med det romanstiske drama The Kindness of Strangers.

Filmen følger en række ensomme eksistenser, hvis liv flettes sammen i storbyen New York. En af disse er moderen Clara, som sammen med sine to børn flygter fra en voldelig ægtemand - og deres skæbne bliver nu bestemt ud fra om en fremmed er villig til at give dem en hjælpende hånd.

Vi afholdt en #kinotur, hvor vi i samarbejde med SF Studios inviterede en række gæster ind og se Scherfigs seneste opus.

Herunder kan du læse deres respons på 'The Kindness of Strangers', der får premiere 18. juni.

- "Midt i denne coronatid hvor alt gælder om at holde afstand, er det dejligt at se en film, hvor det handler om det modsatte... Så jeg kan kun anbefale at se filmen, især hvis man trænger til drama men også et smil på læben og et lille stik i hjertet...." (Christin)

- "Mindede mig lidt om 'Love Actually' - og ikke kun fordi Bill Nighy havde en mindre rolle..." (Lotte)

- "En film om kærlighed, frygt, håb og sammenhold... om smerte og heling. Jeg vil aktivt lede efter flere steder at gøre gode gerninger i mit liv. " (Ashley)

- "Meget aktuel film med smerte og vold, men heldigvis vinder kærligheden over det grumme. Et flot mix med troværdige skuespillerpræstationer fra Danmark og udland og filmet på gode Manhattan locations." (Mariann)

- "Det er en film hvor man gå ud med et smil og eftertanke om medmenneskelighed." (Mette)

- "Super danskproduceret Hollywood film af Lone Scherfig ... Filmen er meget rørende og hård, men også sjov og kærlig." (Morten)

Senere på ugen kan vores interview med Lone Scherfig ses her på sitet.

Find billetter til 'The Kindness of Strangers' her: