Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye Buster Oregon Mortensen

Her er den nye Buster Oregon Mortensen

Bjarne Reuters helt vender tilbage

Stem op!
54
Stem ned!
0
(reset)

En af de helt store danske bogklassikere skal endnu engang vises på det store lærred. Bogen om Buster Oregon Mortensen skal nemlig genindspilles.

'Buster' er baseret på Bjarne Reuters bog 'Busters verden' og handler om den 11-årige Buster, der er fuld af kærlighed til livet og sine omgivelser. Han er en ukuelig optimist, der ved, at livet kan være hårdt, men bl.a. ved hjælp af trylleri og kærlighed finder han håb.

Han hjælper i filmen sin haltende lillesøster, sin far og sin mor og ikke mindst sin gamle ven Hr. Larsen, der også er en ”magiens mester”. 

Buster går i en helt almindelig folkeskole, hvor han ved enhver given lejlighed underholder den ret ligeglade klasse med sine trylleshows. Han får imidlertid chancen for at vise hele byen, hvad han kan til et talentshow.

Den unge tryllekunstner har i filmen meget at se til, da han både bliver forelsket i en pige samtidig med, at Hr. Larsens tilstand forværres, mens også hans familie har brug for ham.

Den oprindelige film Busters Verden er fra 1984 og blev dengang instrueret af Bille August. Ifølge producenten er det dog på tide, at den nye generation også præsenteres for Busters verden.

Optagelserne til Buster starter den 10. august på Fyn, mens man på rollelisten bl.a. finder Manfred Weber, Kerstin Jannerup Gjesing, Ibi Støving, Magnus Millang og Henning Jensen.

Instruktøren er Martin Miehe-Renard for hvem, det ikke er helt uvant at genoptage gamle klassikere. Han har nemlig tidligere stået bag ’Min søsters Børn’- og ’Far til fire’-filmene.

Buster får premiere den 17. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

11 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter