Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolans Tenet og Wonder Woman 1984 får nye premieredatoer

Christopher Nolans Tenet og Wonder Woman 1984 får nye premieredatoer

Warner Bros. ændrer biografsommeren

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Biografernes genåbning verden over - ikke mindst i USA - har længe markeret Christopher Nolans gigantiske spionfilm Tenet, som filmen der skal give branchen nyt liv. 

Filmens premieredato har herhjemme heddet den 16. juli, og i USA den 17., men nu rykker Warner Bros. datoen til den 31. juli (formentlig den 30. i Danmark). Dette bekræfter Indiewire.

Nolan havde ellers gjort sit, og filmen var færdig til den originale premieredato, men med de amerikanske biografers stadigt uvisse genåbningsstrategi pga. Corona-krisen, er den nye dato økonomisk mere sikker. 

Istedet har Warner meldt ud, at de vil genlancere 'Inception' (som du allerede nu kan opleve i de danske biografer) for at markere filmens 10 års-jubilæum... og måske for yderligere at varme op til 'Tenet', der eftersigende hænger sammen med universet i 'Inception'.

Også Wonder Woman
En anden af Warner Bros'. store sommer titler blev også rykket i går.

Nemlig Wonder Woman 1984, der skulle have haft august-premiere, men nu udkommer til den 2. oktober i USA (formentlig den 1. oktober i Danmark).  

Dermed er den internationale biografsommer 2020 nu mere end nogensinde før afhængig af Disneys Mulan, der pt. bliver den første store film (23. juli), og kort tid derefter 'Tenet', der med den nye slut-juli-dato stadig er med i spillet om at kickstarte biografoplevelsen.

Situationen herhjemme er heldigvis noget anderledes, da de danske biografer jo er åbne, og allerede nu oplever flotte publikumstal pga. film som bl.a. Fremad og Little Women. Samtidig har vi i Danmark stærke titler som fx Undtagelsen på vej. 

'Tenet' får nu premiere i USA den 31. juli (afventer dansk biografpremiere). 

'Wonder Woman' får nu premiere i USA den 2. oktober (afventer dansk biografpremiere). 

'Mulan' får dansk premiere den 23. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter