Cookie- og Privatlivspolitik
8 grumme gys du skal se i resten af 2020

8 grumme gys du skal se i resten af 2020

Vores guide til resten af årets gys i biografen

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Vi bringer godt nyt til gyserfans. Der venter nemlig en god omgang gys i biografens mørke i resten af 2020, hvor du kan se frem til otte gange uhygge.

Klik på titlerne for mere information og billetter.

Brahms: The Boy II - premiere den 18. juni
Denne dukke-gyser er - som titlen siger - fortsættelsen til The Boy, hvor en barnepige får sig en gedigen forskrækkelse, da hun opdager, at familiens 8-årige dreng faktisk er en dukke. Denne gang flytter en familie ind i det store Heelshire Mansion, hvor den unge søn hurtigt bliver venner med den virkelighedstro dukke Brahms.

Little Joe - premiere den 9. juli
Gyser-og-mysterie-filmen handler om Alice, der er planteforsker på et laboratorium og arbejder på at skabe en helt ny stamme af røde, smukke blomster, hvis pollen kan gøre deres ejere lykkelige og kurere depression.

Antebellum – premiere den 20. august
Gyseren handler om den succesfulde forfatter Veronica - spillet af sangerinde og skuespiller Janelle Monáe – der bliver fanget i en forfærdelig virkelighed. Derfor må forfatterinden nu opklare det hjernevridende mysterium, hun er endt i, før det er for sent.

Der er gys på spil i X-Men-land med 'X-Men: The New Mutants'

X-Men: The New Mutants - premiere den 27. august
Gyser-superheltefilmen er en ny film sat i Marvels store X-Men-univers. Filmen følger fire unge muntanter, der lige har opdaget deres evner, og som holdes på en lukket anstalt mod deres vilje.

A Quiet Place 2 - premiere den 3. september
Efterfølgeren til den populære gyserfilm A Quiet Place udspiller sig i en ikke så fjern fremtid. Verden er ramt af en monster-epidemi, der betyder, at den mindste lyd kan slå dig ihjel. Denne gang vil filmen også undersøge, hvordan epidemien startede, og vil igen have Emily Blunt på rollelisten.

Der er mere lydløst gys i 'A Quiet Place 2'

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It – premiere den 10. september
Dette er tredje kapitel i gyser-serien, der startede i 2013 med The Conjuring. De paranormale efterforskere er tilbage, hvor en mand denne gang hævder at have været besat af en dæmon. Udover de tre Conjuring-film foregår bl.a. AnnabelleAnnabelle: Skabelsen og The Nun i samme uhyggelige univers. 

Candyman - premiere den 24. september
Denne overnaturlige gyser er en spirituel fortsættelse til filmen fra 1992 af samme navn. Denne gang vender vi tilbage til det et nu fornyet nabolag i Chicago, hvor den skræmmende legende om Candyman begyndte.

Halloween Kills – premiere den premiere den 15. oktober
Morderen Michael Myers er tilbage i sin 12. film efter Halloween fra sidste år. Slasheren er som på den foregående instrueret af David Gordon Green og skrevet i fællesskab med Danny McBride og Scott Teems. Jamie Lee Curtis gentager sin ikoniske rolle som Laurie Strode.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

1 dag siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden

Aktive debatter