Superhelte-guide: 11 Marvel-film er på vej

Spider-Man, Thor, Dr. Strange & co. - med deres nye premieredatoer!
Billede
(© Disney)

Er du Marvel-fan? Så er der masser at glæde sig til de næste år. Superhelte-giganten har nemlig hele 11 filmatiseringer på vej - og det er kun til det store lærred, flere tv-serier er også i støbeskeen.

Vi guider dig her igennem alle kommende MCU-film i de såkaldte fase 4 og 5 med nye og opdaterede premieredatoer*:

Fase 4:

Black Widow - 5. november 2020
Den russiske superspion får endelig sin egen solofilm - og Scarlett Johansson indtager (selvfølgelig) rollen, som hun gjorde det i bl.a. Avengers-filmene.

The Eternals - 11. februar 2021
Marvel introducerer en ny kosmisk supergruppe til deres filmiske univers, og rollelisten gemmer på store stjerner som Angelina Jolie og Kit Harington.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - 6. maj 2021
Den første asiatiske superhelte i MCU-regi er klar til at indtage scenen - og han skal op imod den rigtige Mandarin.

Spider-Man 3 - 5. november 2021
Tom Holland tager Edderkoppen-dragen på igen til tredje omgang som Peter Parker. Jon Watts, der også stod bag de to foregående i MCU-universet, fortsætter som instruktør. 
Filmen er rykket fra juli til november.

Thor 4: Love and Thunder - 11. februar 2022
Holdet bag Thor: Ragnarok er klar til endnu en kulørt omgang med tordenguden, og Chris Hemsworth får denne gang selskab af af Natalie Portman i rollen som en kvindelig udgave af Thor. Instruktør Taika Waititi har bl.a. udtalt, at filmen får rum-hajer.

Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness - 25. marts 2022
Benedict Cumberbatch har fundet kappen frem igen, og med den rutinerede filmskaber Sam Raimi i instruktørstolen, er han klar til, hvad der er blevet kaldt MCUs første gyserfilm.
Oprindeligt skulle filmen have haft premiere i november 2021, men er rykket til foråret 2022.

Fase 5:

Black Panther 2 - 5. maj 2022
Rejs med tilbage til Wakanda, hvor holdet fra den første film er samlet igen, når der venter flere superhelte-opgaver for Den Sorte Panter.

Captain Marvel 2 - 7. juli 2022
Brie Larson trækker i spandex-dragten og er klar til at tørne ud som den intergalaktiske superhelt i den anden solofilm om Carol Danvers.

Uden premieredato:

Blade
Marvel har annonceret en ny film om vampyren Blade. Mahershala Ali spiller titelrollen som The Daywalker, men vi afventer stadig en premieredato.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Trilogien om galaksens vogtere afsluttes med en tredje film, hvor vi (formentlig) skal tage afsked med Star-Lord & co. James Gunn står igen for manuskript og instruktion.

Ant-Man 3
Myremanden teamede i sin seneste film op med The Wasp, og der venter flere eventyr for duoen i en kommende efterfølger. Forfatteren Jeff Loveness fra 'Rick and Morty' er hyret til at skrive manuskriptet.

*Bemærk: Premieredatoerne er baseret på de amerikanske datoer. De danske kan variere lidt.