Cookie- og Privatlivspolitik
Sammenlignet med  Scarlett Johansson: 10 hurtige til det danske  stortalent  fra  Kød & blod

Sammenlignet med Scarlett Johansson: 10 hurtige til det danske stortalent fra Kød & blod

Interview med biografaktuelle Sandra Guldberg Kampp

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Den 19-årige skuespillerinde Sandra Guldberg Kampp står til at blive en af Danmarks nye store skuespillertalenter efter sin medvirken i mafiadramaet Kød & blod, hvor hun spiller hovedrollen Ida overfor bl.a. Sidse Babett Knudsen.

I forbindelse med den nye premiere på mafiadramaet, fik vi en snak over telefonen med Sandra Guldberg Kampp om hendes oplevelser på settet, Sidse Babett Knudsen og sammenligninger med Scarlett Johansson.

'Kød & blod' handler om 17-årige Ida, der efter sin mors død skal bo hos sin tante og hendes familie. Det nye hjem er fyldt med kærlighed, men under overfladen lurer der en konstant fare, da hele familien er indblandet i kriminalitet. Ida skal nu beslutte, om hun skal blive hos familien eller forråde dem

Mafiadramaet er Sidse Babett Knudsens første danske film i seks år, og den fik stor ros til Berlin Film Festival, hvor den fik premiere. Instruktøren og manuskriptforfatteren bag er Jeanette Nordahl og Ingeborg Topsøe, og du kan læse vores interview med dem om filmen her.

Find dine billetter til ’Kød & Blod’ her

1. Hvordan fik du rollen i ‘Kød & Blod' ?
- Jeg blev kaldt til casting hos casteren Anja Philip. Jeg havde været inde til en casting på andre projekter, men havde ikke medvirket i ret meget.

- Det er sjovt, for lige præcis med den casting, var jeg ikke så nervøs. Jeg plejer ellers at være nervøs, når jeg skal til casting. Jeg tror, jeg var nået til et punkt, hvor jeg havde fået nok af casting-processer, der ikke havde givet noget, og alle de afslag der nu engang følger med.

- Så jeg var ikke nervøs mere og havde måske mere en "hvad har jeg at miste"- attitude omkring det. Det hjalp jo, og jeg landede rollen.

2. Hvad lærte du af at spille sammen med Sidse Babett Knudsen? 
- Det er svært at sætte ord på, da jeg bare har taget det hele ind. Hun har jo ikke direkte sat mig ned og lært mig ting, jeg har mest fået den gave at få lov til at observere hende og lært af det.

- Jeg kan huske, at hun gav mig en yoga blok på et tidspunkt og sagde til mig, at jeg skulle huske at lægge min rolle fra mig, når jeg tog fra arbejde. Det var ret vigtigt, for ellers bliver man hurtigt drænet.

kød og blod © Christian Geisnæs/ Scanbox

3. Hvilken af Sidses film er din favorit?
- Hun har jo lavet vildt mange film og er jo eminent dygtig. Så det er svært at vælge. Jeg tror ikke, at jeg har én men har altid holdt meget af Den eneste ene… for slet ikke at begynde på diverse udenlandske film, hun har brilleret i…!

4. ’Kød & blod’ handler meget om hemmeligheder, er du god til at holde på en hemmelighed?
- Ja, det vil jeg mene. I forhold til filmen var det ikke så svært at lade være med at spoile noget overfor dem, som jeg kender. Det var ret nemt at holde det hemmeligt.

- Hvis man spoiler den her film for meget, så er det lidt ødelagt - og jeg har det også ret sjovt med at "irritere" mine venner lidt - der jo så gerne vil vide, hvad der sker - ved være så hemmelighedsfuld omkring det

5. Du var med til Berlin Filmfestival, hvor filmen fik premiere. Hvordan var det? 
- Det var ret vildt og intenst. Det er en helt anden side af branchen, det med at skulle ud og vise sin film og promovere den. Det var skønt og vildt angstprovokerende at skulle vise den for nogen. Det gik jo heldigvis godt og var en kæmpe oplevelse. Det var virkelig rart, at det var et udenlandsk publikum, der så filmen først. De skyldte ikke en noget, og det var ret fedt, at de var vores første feedback.

- Man ved, at det ikke lige var ens moster, mor eller en i den danske filmbranche, der jo måske gerne skal være lidt søde, der kom med første feedback. Det her publikum forholdt sig helt objektivt, og jeg vidste, at de virkelig mente det, hvis de kom op til mig og gav filmen ros.

kød og blod © Christian Geisnæs/ Scanbox

6. Du er blevet sammenlignet med en ung Scarlett Johansson… Hvordan er det? 
- Lige så skønt som det lyder! Det var ret vildt at blive sammenlignet med en af tidens største skuespillerinder. Jeg tager den gerne, det er da et kæmpe kompliment.

7. Hvilken af Scarletts karakterer kunne du godt tænke dig at have spillet og hvorfor?
- Scarlett har jo lavet så vanvittigt meget forskelligt. Men blandt andet hendes rolle i Under the Skin. Den er ret vild og ekstrem. Marriage Story var også fed samt ’Her’. Det er jo helt vildt, så meget hun har lavet. Det er de tre, jeg først kommer til at tænke på.

8. Hvilken mafiafilm er din favorit?
- Den er lidt svær, for jeg har fået redefineret genren efter ’Kød & Blod’, for den er jo meget anderledes. Jeg ved ikke, om man kan kalde ’Uncut Gems’ en mafiafilm, men den er i hvert fald ret fed.

9. Hvilke film er de første du skal se, når du skal i biografen igen? 
- Jeg vil rigtig gerne se Little Women. Instruktøren Greta Gerwig er meget interessant, så den ser jeg frem til. ’Tenet’ glæder jeg mig også til med Robert Pattinson, der har fået noget af en genial karriere. Undtagelsen bliver også spændende at se, den er med Sidse Babett Knudsen. Der kommer meget godt nu her.

10. Hvad byder fremtiden på? Skal du være med i flere film?
- Jeg vil gerne fortsætte med skuespil. Jeg har noget andet, der kommer ud her snart. Så har jeg for nyligt skrevet kontrakt med en engelsk agent også, hvor jeg også har booket noget, som jeg ikke rigtig må sige noget om endnu. 

Kød & Blod' har premiere d. 28. maj  - Find dine billetter her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

1 dag siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

1 dag siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

1 dag siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

2 dage siden
Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.

1 uge siden