Publikum kommer til at elske Christopher Nolans Tenet

Der er lys forude for de amerikanske biografer
Billede

Efter mange diskussioner om, hvorvidt de amerikanske biografer skal genåbne nu eller ej - er biograferne stadig lukket, og der er ingen officiel plan.

Nu har formanden for den amerikanske forening af biografejere dog givet håb om, at biograferne åbner her til sommer, hvilket også er godt nyt for Danmark. 

Formanden John Fithian har nemlig udtalt, at det forventes, at biograferne åbner i tide til, at Christopher Nolans længe ventede film Tenet kan få premiere d. 17. juli som planlagt. Det fortæller han i et interview med Variety.

Han kan ikke garantere, at planen bliver til virkelighed, da der er mange uforudsigelige faktorer, der spiller ind. 

Planen er at genåbne et par uger inden d. 17. juli med gamle klassiske blockbustere, og så langsomt lade op til det store brag med 'Tenet', der bliver den første premierefilm efter Corona-lockdown.

Christopher Nolan har standhaftigt stået fast på premieredatoen og har nægtet at rykke filmen, selvom mange andre af sommerens store blockbustere er blevet rykket.

Ifølge formanden Fithian vil det heller ikke blive noget problem at få folk ind til 'Tenet', fordi den vil få en fantastisk omtale blandt fans:

- Der kommer til at være en enorm word-of-mouth. Publikum kommer til at elske 'Tenet' og dele den på sociale medier ...

En anden stor blockbuster, der står til at have premiere kort tid efter en mulig amerikansk genåbning i juli, er Mulan, der har amerikansk premiere d. 24. juli. 

'Tenet' har dansk biografpremiere d. 17. juli 2020.