Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Transformers og G.I. Joe film er på vej

Nye Transformers og G.I. Joe film er på vej

Paramount løfter sløret for mere action - og hele 5 nye film kan se dagens lys

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Selvom filmbranchen er hårdt ramt af Corona-epidemien, så fortsætter Paramount med fuld damp på at udvikle nye projektet, og to af dem er nye film i G.I. Joe og Tranformers franchiserne.

De har nu offentliggjort en premieredato for 'Transformers 7', der er fastlagt til 24. juni 2022.

Hvorvidt det er en fortsættelse til den seneste Transformers-film Bumblebee eller om den går i en helt ny retning vides endnu ikke. Joby Harold (Kong Arthur: Legenden om sværdet) er annonceret til at skrive den unavngivet Transformers-film.

Toy Story 4-instruktøren Josh Cooley arbejder officielt også på en animineret Transfomers-prequel med Otimus Prime og Megatron i centrum, som ligeledes er tiltænkt biografpremiere.

Tidligere har der været udmeldt, at en spin-off-film baseret på animationsserien 'Beast Wars' var under udvikling af James Vanderbilt (ZodiacIndependence Day: Resurgence).

G.I. Joe-franchisen har allerede en film på vej, nemlig den kommende spin-off Snake Eyes, der har dansk biografpremiere den 29. oktober. 'Snake Eyes' har Henry Golding i hovedrollen som den stumme karakter, der hører blandt holdet af internationale supersoldater. 

Den netop annoncerede nye og fjerde film i rækken bliver et reboot af G.I. Joe, der altså ifølge The Hollywood Reporter ikke bliver en direkte efterfølger til de forrige film. Vi skal nok derfor forvente en genstart af universet med nye skuespillere. Så vi skal vinkle farvel til Channing Tatum og The Rock.

Projektet har hverken en titel eller fået en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter