Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Pirates of the Caribbean på vej - med kvindelig hovedrolle

Ny Pirates of the Caribbean på vej - med kvindelig hovedrolle

Johnny Depp bliver udskiftet med Avengers-skuespillerinde

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

Johnny Depp gjorde Jack Sparrow til en af filmhistoriens mest ikoniske figurer i nyere tid. Men nu står en ny kvindelige pirat måske klar til at udfylde de store sko.

Ifølge Movieweb er Disney nemlig i fuld gang med at planlægge en ny Pirates of the Caribbean-film, og denne gang uden den skøre sørøver Jack Sparrow.

Rygtet går nemlig på, at den næste Disney-pirat bliver Karen Gillan, der er kendt som Nebula i Guardians of The Galaxy og Avengers-filmene samt Ruby i de nyere Jumanji-film. Der er dog ingen officiel aftale på plads endnu.

Det drejer sig efter sigende om rollen som karakteren Redd, der også er kendt fra Pirates of the Caribbean-forlystelsen i Disneyland. Historien om Redd går på, at en gruppe pirat plyndrede hendes hjemby, og hun blev sat på auktion som brud. Men blev selv senere hen sørøver.

Karakteren er også kendt som "the Redhead", og således er Gillian med sin røde hårpragt og erfaring i adventure-genren oplagt.

Den sjette film i sagaen bliver et såkaldt reboot, altså en helt ny historie - dog indenfor samme univers. Vi skal derfor næppe regne med, at Jack Sparrow dukker op.

Det bliver dog fortsat Craig Marzin og Ted Elliott, der skrev de tidligere film, som vil forfatte det nye kapitel. Disney er stadig på udkig efter en instruktør.

'Pirates of the Caribbean 6' afventer premieredato. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennis

Og at der nu kommer en ny i samme univers - Fint for mig

Med alle de hint der har været til den gamle "Knald Røde Pirat" i Pirats filmene, er det bare sjovt... Depp eller ej, jeg glæder mig

Fordi Jeg elsker Piratfilm !

Og så er det sgu ligemeget hvem der er i :O)

picauser/711703

Den skal jeg absolut IKKE se. Skuffelsen er TOTAL. Hvordan kan de dog finde på det. En dybt chokeret Pirates-fan

Rizzo

Lad nu være med det fis og lad den serie dø. Der skal ikke malkes mere på den, de sidste to film er ikke værd at snakke om...

Dorthe

Pirates filmene og Jack Sparrow hænger uløseligt sammen. De er hinandens identitet. Hvis Jack ikke er med, er det ikke en Pirates film!
Så hvis det kommer på tale, springer jeg bare over ...

Mickey

Synes det er decideret respektløst hvis Disney smider Johhny Depp på porten.
Jack Sparrow er blevet et icon på linje med Mickey Mpuse, og uden Johnny Depp's portrætering var Pirates of the Caribbean ALDRIG blevet en franchise som den er idag.

Jeg er med på, at de sidste to film var dårlige - Dead Men Tell No Tells nærmest var umulig at komme igennem. Men det har intet med Johnny Depp at gøre. Det som gør Jack Sparrow til en fantastisk karakter er, at han spiller rollen som et fordrukkent fjols, men under alt det er han en frygtindgydende og kløgtig kaptajn, som forstår at være en helt når der er brug for det. I de sidste to film derimod, har Jack Sparrow bare være en heldig idiot, og dét er grunden til at det er gået nedad bakke for Pirates serien. Derudover har man selvfølgelig manglet Orlando Bloom rigtig meget, men det vigtigste er sgu at instruktøren forstår karakteren Jack Sparrow. Hvis de fik Gore Verbinski tilbage (som instruerede den første trilogi) så tror jeg man ville se resultater med det samme.

Og for øvrigt, så synes jeg at Karen Gillan er en virkelig kedelig skuespiller. Hun er forglemmelig i Avengers, og uden personlighed i Jumanji. Kan allerede se hvor plat det bliver når hun står som "den stærke og frie kvinde" i pirat tøj, og skal vise de gamle sure mænd hvordan man skyder kanonkugler....

VIPER

Ja-ja Here we go...Ligestilling & alt det der!...
Hvorfor kommer i tøzer ikke bare op med jeres egen idé,
istedet for bare at kopiere mændende!?!...

She-Hulk
Spider-Woman
Super-Woman
Bat-Women...osv...
.........................*suk*..

& nu skal Natalie Portman til at svinge Thors hammer WTF!?!
Sørgeligt siger jeg bar'!....Krafthelved sørgeligt!

Alt respekt for kvinder (Ellen Ripley styrer)...
Meeeen come on ladies!

(den her får jeg høvl for)...

Daniel Hartvig Nielsen

Vidste du godt, at rollen som Ellen Ripley oprindeligt var skrevet og tiltænkt en mand?
Man valgte at ændre det i sidste øjeblik for at "overraske" publikum, fordi ingen formentlig havde regnet med, at kvinden ville overleve som den sidste...

Det var bare lige et sjovt, fun fact. :-)

God dag,
Hartvig, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

13 timer siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

13 timer siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

2 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

2 dage siden