Independence Day-instruktør laver ny storslået rumfilm med Halle Berry

Halle Berry skal redde Jorden
Billede
(© Extant (CBS))

Instruktøren Roland Emmerich skal sende Halle Berry til månen i sin nye sci-fi film 'Moonfall'.

Filmen handler om en mystisk kraft i rummet, der sender månen ud af dens kredsløb, hvilket kan have fatale konsekvenser for Jorden. Det er nu op til et team af astronauter og fysikere at sende nogen ud i rummet og op til månen for at forsøge at stoppe den fra at ramme Jorden.

Den næsten umulige mission ledes af Halle Berrys karakter, der er astronaut for NASA. 

Udover Berry er Josh Gad på rollelisten som et videnskabeligt geni, der havde forudset hele episoden og dermed måske kan hjælpe teamet. Resten af castet er endnu ikke annonceret.

Roland Emmerich har slået sit navn fast i Hollywood med science fiction-brag som Independence Day-filmene og katastrofefilm The Day After Tomorrow. Og den nye film lyder altså som en film i samme boldgade, som de film, som for alvor slog hans navn fast, så mon ikke, at han vil tage det til nye højder med denne rumfilm. 

Halle Berry er ikke helt ny i rummet, hun har nemlig medvirket i TV-serien 'Extant', hvor hun også spiller astronaut. Så Emmerich og Berry lyder som en passende kombination!

Rumfilm har tidligere vist sig at være populære, hvor der blandt de nyere kan nævnes Gravity, Interstellar og The Martian, der alle enten blev nomineret eller vandt Oscarstatuetter.

Emmerich var senest aktuel i de danske biografer med 2. verdenskrigsfilmen Midway - dengang talte vi med instruktøren, se interviewet her.

'Moonfall' er planlagt til premiere i 2021, og optagelserne forventes at starte i efteråret i Montreal. 

'Moonfall' afventer premieredato.