Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Her er de nye film du skal se i Store Bededagsferien

Guide: Her er de nye film du skal se i Store Bededagsferien

Star Wars, et blåt pindsvin og nye danske titler på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Store Bededagsferien står for døren - og der er masser af nye titler på Blockbuster.dk, som du kan underholde og hygge dig med i trygge rammer i din hjemmebiograf!

Der er noget for enhver smag; Noget til hele familien, noget at grine af, noget på dansk og store Oscar-titler!


Sonic the Hedgehog

Det blå og lynhurtige pindsvin, Sonic, er klar med sin første store spillefilm. Det er et eventyr for hele familien, når Sonic drager på roadtrip sin nye ven, Tom, for at redde sig selv og hele verden fra den onde Dr. Robotnik.

'Sonic the Hedgehog' er fyldt med skøre, sjove og finurlige optrin - og så er selveste Jim Carrey tilbage i humoristisk topform!

SE 'SONIC THE HEDGEHOG' HER


Star Wars: The Rise of Skywalker

Opgørets time er kommet! Den nu ni film lange Star Wars-saga får sin finale med 'Star Wars: The Rise of Skywalker', hvor Rey skal op imod Kylo Ren og Den Første Orden - men en ny og langt mere ondskabsfuld fjende fra fortiden dukker op!

SE 'STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER' HER.


Klovn the Final

Casper Christensen og Frank Hvam er klar til flere udskejelser og pinligheder i deres tredje og sidste (!) Klovn-film - og det går ikke stille for sig!

Frank fylder 50 år - og Casper inviterer ham til Island. Men alt går galt - og de ender i Lars Hjortshøjs villa, og herfra tager de tåkrummende og morsomme optrin kun fart.

SE 'KLOVN THE FINAL' HER.


De forbandede år

Den 4. maj markerede 75-årsdagen for Danmarks befrielse - og hvad er bedre end at fejre det med en af de nyeste danske film til at skildre 2. verdenskrig?

Den populære 'De forbandede år' med Jesper Christensen i en af de førende roller følger den velhavende familien Skov og de problemer, som de kommer op imod, da nazisterne indtager landet i 1940. Filmen har en efterfølger på vej.

SE 'DE FORBANDEDE ÅR' HER.


1917

Fra 2. verdenskrig til 1. verdenskrig. '1917' er beretningen om en ekstraordinær aktion under krigen, hvor to soldater sendes afsted med en vigtig besked om et bagholdsangreb. Fejler de, står 1600 mænd til at miste livet.

'1917' vandt flere Oscar-statuetter ved showet tidligere i år, bl.a. for dens enestående kamera-arbejde, filmen er nemlig skudt i én lang sekvens - uden klip.

SE '1917' HER.


En helt almindelig familie

Mikkel Boe Følsgaard giver en af karrierens bedste præstationer som familiefaren Thomas, der vælger at skifte køn og blive til kvinden Agnete.

Den danske feel-good film fokuserer på familiens reaktion, og især den 11-årige datter Emma har svært ved at acceptere den drastiske ændring.

Filmen er baseret på instruktørens egen barndom, hvor hendes far også skiftede køn.

SE 'EN HELT ALMINDELIG FAMILIE' HER.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

1 dag siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

6 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter