Cookie- og Privatlivspolitik
Godt nyt: Biograferne får en stærk genåbning i Norge

Godt nyt: Biograferne får en stærk genåbning i Norge

Vores nordiske naboer kan gå i biografen igen

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Mens vi venter på, at de danske biografer åbner, kan vi kigge mod en af de andre skandinaviske lande nemlig Norge. Der åbnede biograferne i denne uge, og de første analyser af situationen, er allerede ude. Det rapporterer Deadline. 

30 ud af 200 biografer er åbnet, og der må max være 50 personer pr. sal. Ligesom det forventes i Danmark, så må publikum ikke sidde ved siden af hinanden jo mindre de er i familie.

Nordisk Films biograf "Ringen Kino" i Oslo meddeler, at de har solgt 96% af deres tilgængelige billetter i denne weekend, hvilket bringer dem op på mere end 1000 solgte billetter.

Samlet er der i landets biografer solgt 7187 billetter i alt, hvilket beskrives som flot under omstændighederne, men selvfølgelig stadig langt mindre, end de plejer at sælge.

Storhittet var Pixars Fremad, der blev set flest gange efterfulgt af Vin Diesels thriller Bloodshot og Guy Ritchies gangsterfilm The Gentlemen. Nordmændene fik også mulighed for at få sig et dansk grin, da Klovn the Final ligeledes blev vist.

Derudover består biografernes program også af den Oscarvindende Parasite og den norske film 'Flukten Ver Grensen'. 

De danske biografer har fået grønt lys til at genåbne d. 8 juni, og Norge kan dermed være et forbillede for de danske biografer i den kommende genåbningstid.

Vi kommer med info, når der er noget nyt om den danske åbning - og hvilke film, som programmet kommer til at bestå af.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

51 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter